Stressvrij naar een stralende gezondheid met aarding

26 augustus 2020 0 Door DDSoft
Stressvrij naar een stralende gezondheid met aarding

Wil jij op een eenvoudige en doeltreffende manier werken aan je gezondheid? Dan heb ik voor jouw de oplossing.

 

Het is de meest natuurlijke effect en op een gemakkelijke manier.
Je lichaam aarden tijdens je slaap of overdag is een zeer doeltreffende en medisch onderbouwende oplossing om je gezondheid snel en blijvend te verbeteren. Zonder medicijnen, wel via contact met de aarde.

Hoe zou het zijn voor jou om minder last te hebben van lichamelijke en psychische stress?
Stress sloopt in je lichaam. Vaak merk je het pas na een tijd welke schadelijke effecten stress heeft op je gezondheid, je lichaamsfuncties. Je bijnieren krijgen het moeilijk en beginnen te protesteren en je komt in een burn-out terecht. Geloof me, dat wil je niet hebben.

Naast het verwerken van je stress, zorgt een goede aarding voor een verbeterde bloedsomloop, worden ontstekingen in de kiem gesmoord, je immuunsysteem krijgt een bootst, is een bescherming tegen burn-out en hormonale disbalans; een doeltreffend aanpak bij spier- en gewrichtspijnen, je ervaart een diepere helende slaap, snellere recuperatie na inspanning en trauma en biedt een bescherming tegen elektronische- en magnetische velden.
Ik gebruik het elke keer en ben zeer tevreden. Ik raad het iedereen aan. Geniet nu van je korting. Geef me een sein wanneer je de producten gaat aankopen en ik geef je je kortingscode.

Hoe bestellen? Geef je me een seintje wanneer je een product wilt aankopen. Ik leg de volgende stappen uit. Superplus ontvang je een code voor een extra korting op je bestelling.

Op de volgende link vind je meer info terug op  https://aarding.org/nl/  

Enkele recensies 

Na één week sliep ik reeds veel beter. Ik voelde me fitter, had meer energie. Ik heb nu een heel ander leven. Ik slaap veel dieper en ben uitgerust de volgende dag. Heb veel minder stress en ook minder spierpijn. Heel tevreden.

Na het afscheid nemen van een dierbare had ik het moeilijk om goed door te slapen, om terug mijn plaats te vinden. Het heeft me goed geholpen in een moeilijke tijd. Blijf het gebruiken en raad het iedereen aan.

Ik ben veel minder ziek. Vroeger had ik regelmatig een verkoudheid en last van hooikoorts. Ik voel me veel beter.

Ik heb een drukke job. Op een bepaalde leeftijd begon ik last te krijgen van allerlei kwaaltjes. Op aanraden ben ik de aardingsproducten gaan gebruiken. Wat een verschil. Gelukkig met mijn aankoop.