Massages

 

Stress ombuigen naar energie, in je kracht met kleur en de natuur

 

Rust vinden in je lichaam om de nodige energie terug te vinden maakt een wereld van verschil uit. Bekijk het aanbod van Vigores Health. Ik weet zeker dat je iets vindt dat je kan bekoren.

Gekozen om te werken met pure producten zodat je het allerbeste krijgt. Want jij verdient het.

Waan je in de zevende hemel. Ik zorg dat je helemaal relaxed bent, laat de rest aan mij over. Massages worden enkel aangeboden aan vrouwen.

Anja Plets

Aanbod massage

Foto van Detox Massage

Energetisch massage

60 minuten – €85

Deze massage zorgt voor het begin van de verandering in jouw energie.

Er wordt gewerkt op de energie -punten en banen.

Op maat aangeboden en in combinatie met licht- en kleur therapie. Een verwennerij voor lichaam en geest.

Foto van Energetische gezichts reflex massage

Energetisch voetreflex

45 minuten – €60

Bij voetreflexologie wordt gewerkt op de drukpunten en de reflexzones op de voet. De reflexzones staan in verbinding met alle organen, hormoonklieren en spieren en gewrichten van het lichaam.

Een ontspannende behandeling met afwisselende diepe en zachte handgrepen.

Arrangementen

Metamorfose Massage

45 minuten – €60

Heb jij het gevoel van vastzitten, ervaar je dat je op een kruispunt staat in je leven? Kan je moeilijk loslaten waardoor je teveel piekert en bezorgt het je stress?

De gepersonaliseerde metamorfose massage wordt enorm gewaardeerd. Het bezorgt je een evenwicht tussen denken en handelen. De massage brengr rust, ruimte en helderheid.

Arrangementen

Lymfemassage

60 minuten – €85

Je opnieuw energiek voelen, je stress voelen wegebben. Op jouw maat gegeven met de aangepaste producten wat jij op het moment nodig heeft. Het betreft een zachte, ontspannende lymfemassage die zijn effect haalt.

Aan te raden om regelmatig een lymfemassage te nemen om je lichaam te ontlasten.

Vriendelijke en aangename gastvrouw, je voelt je meteen op je gemak. Enorm ontspannende behandeling – je bent echt even ‘weg’ van alles #Zen #Chill. De massages van Anja brengen me tot rust en zorgen voor een welzijn boots die ik nooit voordien heb ervaren. Hier wordt gewerkt op maat, wat het zo bijzonder maakt. Pure verwennerij zowel tijdens als na de behandelingen.

Debby

Zalig de energetische voetreflex behandeling van Anja. Heerlijk om het te krijgen. Zo ontspannend, wat doet dat deugd. Professioneel en met aandacht voor je gaat ze te werk.

De luxe voetreflex behandeling moet je zeker ervaren, echt een aanrader.

Eva

Voordien had ik last van allerlei kwaaltjes die niet weggingen. Na drie behandelingen bij Anja voelde ik duidelijk het verschil. Heel blij dat ik eindelijk resultaat had. Ik raad het iedereen aan.

Vicky