Loopbaanbegeleiding

 

Stress ombuigen naar energie, in je kracht met kleur en de natuur

Er zijn verschillende wegen om te vinden wat er bij jou past. Gun jezelf een verrijkende ontwikkeling zodat je terug goed voelt in je job. Ervaar terug de rust omdat je de waaier van mogelijkheden ziet.

Pak deze kans en ondervind zelf welk verschil het maakt. Gelukkig zijn is ook voor jou weggelegd. Begin vandaag met de eerste stap te zetten.

Jouw vraag is belangrijk en verdient de juiste en correcte aanpak. Je hebt een vraag of wens je een intakegesprek? Neem gerust contact via onderstaand knop vraag je gratis kenninsmakingsgesprek aan, telefoon of mail.

Anja Plets

Voor wie is loopbaanbegeleiding?

Zit jij vast in je job of is het tijd voor iets anders? Je wilt meer balans tussen werk en privé en tijd voor jezelf.  Je zoekt een nieuwe uitdaging

of wil je

gewoon zelfzekerder worden, je goed voelen, je talenten kennen. Terug de werkvreugde ervaren. Iets vinden die echt bij je past.

Tijd voor actie, voor verandering, om de rust terug te krijgen om terug te kunnen ademen en te bewegen.

Wat ik doe

Ik ondersteun je bij het maken van keuzes en het nemen van beslissingen in je loopbaan.

Alles gebeurt op een professionele manier en op maat van jouw behoeftes en situatie.

We gaan op ontdekkingsreis naar je waarden, drijfveren, talenten en competenties.

Ik help je om je levensenergie in te zetten in de richting van een zinvolle professionele toekomst, met een werkspirit die echt bij je past.

Werkwijze

De eerste stap: ik nodig je uit voor een kennismakingsgesprek, gratis en vrijblijvend. Een korte bespreking van je loopbaanvraag. Duurt 1u.

Je gaat er voor en je bestelt je loopbaancheques.

Zonder loopbaancheques

Indien je nog geen recht hebt op loopbaancheques, dan kan ik je een begeleiding en prijs op maat voorstellen.

Je ontvangt na je gratis kenninsmakinggesprek een vrijblijvende offerte.

Eerste loopbaancheque

 • Tweede stap:  het in kaart brengen van je loopbaanvraag aan de hand van een intake gesprek, het begin van jouw traject
 • Verdieping, inzichten verwerven, linken leggen, het geheel zien
 • 2 coaching gesprek van 2uur, op maat gegeven

Tweede loopbaancheque

 • Kan je aanvragen nadat de eerste loopbaancheque is afgewerkt
 • Verdieping, thema’s voor persoonlijke groei en bewustwording
 • 2 coaching gesprekken van 1,5 uur, op maat gegeven

VDAB loopbaancheques aanvragen

 1.  Je betaalt 45 euro voor 4 uur voor jouw eerste loopbaanbegeleiding
 2. Voor jouw tweede loopbaanbegeleiding  van 3u betaal je 45 euro.
 3.  Zonder loopbaancheques is het een traject van 1100 euro, exclusief btw.
 4. Je vraagt je loopbaancheques aan via de knop hieronder. Telefonisch kan ook, op het nummer 0800 30 700 (elke werkdag van 8 tot 19 uur). Vervolgens krijg je een vraag tot betaling van € 40,00. Wanneer de VDAB dat geld heeft ontvangen, krijg jij een loopbaancheques ter waarde van 4 uur individuele begeleiding.
 5. Jij hebt recht op 2 loopbaancheques
 6. Pas na het afsluiten van je eerste loopbaancheque kan je je tweede loopbaancheque aanvragen.
 7. Jij mag elke 6 jaar deze 2 cheques gebruiken
 8. Vigores Health is aangesloten bij Pygmalion. De groep Pygmalion is erkend partner door de VDAB.
 9. Heb je nog verdere vragen? Stuur ze gerust naar anja@pygmalion2.be

 

Locaties:         De Panne – Middelkerke, Ieper, Brugge en Gent

                         Wandelcoaching in West-  Vlaanderen en regio Gent

Welke formule kies jij?

In de natuur

Deze activiteit wordt georganiseerd (geheel of gedeeltelijk) in de natuur, in een bos, duinen, op het strand,… Hierbij wordt actief gebruik gemaakt van de natuurelementen. Ga met jouw loopbaanvraag al wandelend aan de slag in de natuur. De locatie wordt gekozen in onderling overleg.

Digitaal

Een online loopbaanbegeleiding sessie of training met een interactie met mij, jouw loopbaancoach. Er wordt gebruik gemaakt van Google Meet of Teams.

Of in de praktijk.

   Ervaring

   Wat wil je worden als je groot bent? Ik kon het in de tijd niet zeggen, jij wel? Sommige onder ons was de keuze reeds van jongsaf heel duidelijk, dat en niks anders, voor anderen werd het een zoektocht naar de job van hun leven.

   Weet je velen zijn zoekende. Je bent niet alleen. Belangrijk is om iemand tegen te komen die je begeleidt in je transformatie proces. Een pak van je schouders valt weg, jij zet stappen, je bent terug gelukkig.

   Dat ik een schakel ben in je proces in je loopbaan, heeft me veel voldoening. In mijn vorige werkervaring kwamen collega’s en externen vragen welke richting ze best namen. De vele berichten van hen die ik voor jou heb begeleid getuigen van de goeie aanpak. Een begeleiding op maat van je, geeft de beste vruchten.

   Thema’s perfectionisme en systeemdenken, waar elke relatie terug een bepaalde invloed heeft op de andere relatie, liggen me nauw aan het hart.  Ik blijf me verder verdiepen in het interessante domein omtrent de loopbaanbegeleiding.

   Deze loopbaanbegeleiding was heel anders. Anja haalt je uit je comfortzone, ze stimuleert en inspireert je op een doeltreffende manier. Een enthousiaste coach, iemand die echt naar je luistert en je terug stappen laat zetten. Veel gehad aan sessies in de natuur.

   Kobe

   Met mijn loopbaanvragen kwam ik bij Anja. Tijd voor iets anders, maar wat? Bovendien, wat zou ik kunnen? De toekomst was voor mij één groot vraagteken. Ik vond een enthousiaste coach, kreeg veel inzichten en zoveel meer. Ik was heel tevreden.

   Cathy

   Je eigenheid dat je gebruikt bij de loopbaanbegeleiding vind ik heel verwarmend en verruimend. Een echte aanrader! Ze gaf me inzichten hoe het anders kan. Een gedreven en motiverende coach die het beste uit jezelf haalt. 

   Rebecca