Anti-Stress Behandelingen

 

Stress ombuigen naar energie, in je kracht met kleur en de natuur

Massages

Lichaamsverzorgingen

Lichaamsverzorgingen

Arrangementen

Arrangementen

Foto van reconnection

Reconnection

Geniet van je anti – stress behandelingen

Verbinding maken om een leuke manier, heerlijk ontspannend en genieten van de weldaad van je behandelingen. Ik zorg ervoor dat de stress wegebt zodat jij er terug ten volle kan voor gaan.  Bij Vigores Health wordt op maat gewerkt en dat merk je.

Verschillende technieken worden toegepast. Bekijk het aanbod van Vigores Health, ik ben zeker dat je iets vindt wat je bekoort.

Handig boeken online. Inschrijven kan je tot 8u voor de sesssie. Heb je een vraag stel ze gerust.

Interesse?

Wil je eerst persoonlijk  overleg over welke behandeling het best bij je past?

Kim

Vandaag een deugddoende massage van Anja gekregen, en ik raad het iedereen aan. Het is niet gewoon een behandeling maar een belevenis. Anja geeft je onmiddellijk een warm gevoel. Ze is heel professioneel met een zeer leuke en lieve persoonlijkheid. Hartelijk bedankt!

Lies

De kleipakkingen hebben me echt tot rust gebracht. De eerste keer dat ik oz ontspannend was. Ik denk dat het vooral de combinatie van alles was: de persoonlijke aanpak, de rustige en mooie setting, de natuurlijke producten... Alles om je terug in evenwicht te brengen! Dank je wel!

Annelies

Genoten van de lymfemassage en de algenpakkingen. Een leuke manier van detoxen en aan je gewicht te werken. Hier wordt met liefde en warmte gewerkt, op maat. De zelfgemaakte, gezonde drankjes zijn heel lekker.

Nieuwsbrief

Weten wie je bent, is het mooiste cadeau dat je jezelf kan geven. Je begint aan een boeiende reis, je staat er, je zet een volgende stap. Daar ga je, zelfverzekerder, als een gelukkig mens. Laat je inspireren en ontvang de maandelijkse nieuwsbrief van Vigores Health en ontvang 10€.