Lichaamsverzorging

 

Stress ombuigen naar energie, in je kracht met kleur en de natuur

—– 

Pakkingen zorgen voor meer harmonie, minder stress zodat je kan thuis komen bij jezelf.

De Phyto 5 pakkingen hebben elk hun specifieke, bijzondere en diepgaande werking.

De best passende kleipakking wordt specifiek voor jou bepaald volgens seizoen, bioritme of probleem. Er wordt gewerkt met algen, klei en energetische serums van Phyto 5, uitgezonderd bij de magnesium pakking. Bij je pakking geniet je van de intense infrarood warmte. Pakkingen die heel aangenaam en doeltreffend ervaren worden.

Bij elke pakking geniet je van een ontspannende massage.

Telkens wordt er bij je pakking gewerkt met lichttherapie en de biostimulator. Samen met het infrarood paneel zorgen deze voor een extra harmoniserende werking. Alle pakkingen en massages worden op maat gegeven. Na je behandeling krijg je een gezonde drank.

Je kan je favoriete pakking online boeken

Anja Plets

Pakkingen

Foto van Detox Massage

Harmoniserende witte klei pakking met mini hoofdmassage

 60 minuten – €85

De harmoniserende witte kleipakking is een pakking om te zuiveren. Het is een verkwikkende en herstellende pakking. Bevordert de afvoer en stimuleert de zuurstofvoorziening. Rijk aan oligo elementen. Samen met de doeltreffende etherische oliën beleef je een diepgaande werking.

De witte kleipakking van het element metaal werkt op je lymfestelsel. Ideaal om je weerstand een boost te geven.

Harmoniserende gele kleipakking met mini hoofdmassage

 60 minuten – €85

De harmoniserende gele kleipakking is bevorderend voor de afvoer van afvalstoffen, je bloedcirculatie en geeft je een rustgevend gevoel. De gele klei tonifieert, stimuleert en geeft zuurstof aan de cellen. Ze is bijzonder rijk aan oligo elementen. Geniet van de doeltreffendheid.

De gele kleipakking van het element aarde is de pakking wanneer je veel piekert,  moeilijk loslaat.

Auteursrechten Sarah Vlaemynck

Gouden en zilver kleipakking

met mini hoofdmassage

  80 minuten – €100

Bij de gouden en zilver kleipakking wordt er gewerkt met liefst drie klei soorten. De violette klei geef je een extra energie en een zachte huid er bovenop. Daarnaast is de violette klei bijzonder rijk aan mineralen. De klei heeft een zuiverende, voedende en regenerende werking.

De gouden en zilverpakking zuivert, geef je extra energie en maakt verbinding.

Cadaubon, leuk om te geven of te ontvangen

Vanaf 20 euro

Een cadeaubon van Vigores Health bedrag vanaf 20 euro. Leuk om te krijgen en om te ontvangen.

Een extraatje om in je kracht te staan. Je kan jouw cadeaubon online bestellen 8u voor ontvangst. Klik op meer info.

Harmoniserende groene klei pakking met mini hoofdmassage

 60 minuten – €85

De harmoniserende groene kleipakking is een pakking om je stress te verminderen en je spieren. Het is een energetische pakking. Bevordert de energie in je spieren en werkt harmoniserend.

Samen met de doeltreffende etherische oliën beleef je een diepgaande werking.

De groene kleipakking van het element hout werkt op je energie. Ideaal om je stress aan te pakken.

Behandelingen

Magnesium pakking met lymfemassage

60 minuten – €85

Stress zorgt er voor dat je magnesium in je lichaam sterk daalt. Je voelt je futloos. Magnesium is een opkikker voor je energie.

Wist je dat je magmagnesium nodig hebt om je lichaam goed te laten functioneren.

De beste manier is om magnesium via de huid aan te brengen. Zo benut alles en heb je het beste resultaat.

Anti-stress rug kleipakking

45 minuten – €60

Wordt voorlopig niet gegeven

Herken je het volgende? Je hebt minder energie. Je sleep je van hier naar daar. Je wilt terug je energie voelen stromen en kunnen doen wat je graag doet. Maar het lukt je niet. Dan is het tijd voor een vitaliteit pakking. Zodat je terug in je kern, in je kracht komt te staan.

 

Vitaliteit kleipakking

60 minuten – €85

Ben je vermoeid of heb je last van stress die zorgt voor pijnlijke spieren in je lichaam en minder energie? Het voelt aan als een last mee die je uitput. 

Jouw vitaliteit kleipakking zorgt voor meer geluk, minder vermoeidheid en stress. Je behoudt of herwint je vitaliteit.  Een ideale pakking op jouw energie, emotionele gezondheid, levensstijl en welzijn te optimaliseren.

De pakking wordt op maat aangeboden.

De kleipakkingen hebben me echt tot rust gebracht. De eerste keer dat ik zo ontspannend was. Ik denk dat het vooral de combinatie van alles was: de persoonlijke aanpak, de rustige en mooie setting, de natuurlijke producten, … Alles om je terug in evenwicht te brengen. Dank je wel!

Lies

Na je behandeling je zo kunnen ontspannen en je zo goed voelen. Het was reeds een heel tijd geleden dat ik me zo gevoeld heb. Zelfs een bezoek aan de welness kan het niet evenaren wat ik voel tijdens en dagen na de behandeling. Ondertussen heb ik verschillende favorieten.

Veronique

Het is het geheel dat ervoor zorgt dat dit een parel aan de kust is. Na een warm onthaal geniet je van de magische handen van Anja. Je komt terecht in een wereld van geuren en kleuren. Pure verwennerij van de bovenste plank.

Martine