Teambuilding

 

Stress ombuigen naar energie, in je kracht met kleur en de natuur

Elke wandeling in de natuur levert  meer op dan wat we zoeken.

John Muir

Wandelen is een verrijking om terug in balans te komen, om terug te genieten en te zien wat er voor jullie nu het belangrijkte is. Heb je nog vragen, stel ze gerust.

Wandelen is een krachtige manier van reflectie, waarmee de natuur als inspiratie wordt gebruikt. Wie wandelt, ziet zichzelf veranderen. Je voelt reeds het verschil in het begin van je wandeling. Wandelen geeft je rust, je ervaart de ruimte, de natuur brengt je tot rust.

De wandelingen gaan door vanaf 6 pers. tot max. 20 personen, uitz. bij de kleur wandeling  max. 10 deelnemers.

Bij Speed daten moeten er minimaal 10, maximaal 30 personen zijn. Hetzelfde geldt voor Hints.

  2u – €35/persoon

Ontsnap aan de dagelijkse drukte en versterk teambanden met deze stiltewandelingen. 

Verbinding met de natuur en elkaar staat centraal. Ervaar de kracht van stilte voor teambuilding. 

Boek nu voor een onvergetelijke ervaring! Ontdek nieuwe perspectieven terwijl je in stilte door prachtige landschappen wandelt.

Een unieke en verfrissende manier om teamspirit te bevorderen en samenwerking te versterken.

 

 

2u – €35/persoon

Verhoog het welzijn en de teamgeest met deze gelukswandelingen, een perfecte mix van natuur, beweging en positiviteit.

Ontdek geluk in de kleine dingen tijdens de gelukswandelingen. Samen met je team leer je het geluk te zien dat vaak verborgen zit wanneer we te veel in ons hoofd zitten.

Gelukkige werknemers presteren aanzienlijk beter dan ongelukkige werknemers.

 

Versterk de band met je team en ontdek wat je nog gelukkiger kan maken tijdens deze unieke teambuildingervaring.

2u – €35/persoon

Ontdek de helende kracht van veerkrachtig wandelen in de natuur.

Laat stress achter je terwijl je jezelf onderdompelt in de rustgevende schoonheid van het bos of van de zee.

De wandelingen zijn ontworpen om veerkracht op te bouwen en innerlijke kracht te versterken, zodat je beter bestand bent tegen de uitdagingen van het dagelijks leven.

Boek vandaag nog jouw ervaring en investeer in je welzijn.

  2u – €97/persoon

Ervaar een interactieve wandeling vol kleur en positieve communicatie, waarbij de diepste verlangens van elk teamlid centraal staan.

Ontdek de kracht van kleur terwijl je innerlijke rust en verbondenheid ervaart.

De psychologie van kleur en jouw kleurkeuzes spelen hierbij een unieke rol, en het is verbazingwekkend hoe ze je helpen om je diepste verlangens vorm te geven.

Het gaat verder dan een gewone wandeling. Het brengt je helderheid, innerlijke rust, kleur, meer kracht en elke stap vooruit is een stap in de richting van jouw geluk en jouw succes.

Dus, laten we samen deze bijzondere reis beginnen. Een reis die niet alleen wandelen is, maar een reis naar zelfontdekking, verheldering, en groei.

Deze unieke ervaring is perfect voor teambuilding en speciale gelegenheden.

  3u – €45/persoon

Op zoek naar een dynamische manier om de teamgeest te versterken en collegiale relaties te verdiepen? Sluit je aan bij de Speed Date Teambuilding Event en ontdek hoe samenwerking de sleutel is tot succes!

De unieke evenement combineert het plezier van speeddaten met de waardevolle voordelen van teambuilding, waardoor jouw team niet alleen beter leert kennen, maar ook sterker wordt.

Of je nu nieuwe teamleden ontmoet of al lang bestaande collega’s beter wilt leren kennen, onze speeddatesessies bieden een ideale gelegenheid om open communicatie en diepere verbondenheid te bevorderen.

Doe mee met het Speed Date Teambuilding Evenement en laat je team beter leren kennen, terwijl we tegelijkertijd de kracht van samenwerking vieren!

  2,5 u – €35/persoon

bij “Hints”, de ultieme teambuildinguitdaging waarin communicatie, creativiteit en teamwork samenkomen! In dit opwindende spel gaan teams de strijd met elkaar aan terwijl ze proberen woorden te raden aan de hand van slimme hints.

Het doel is simpel: wees het eerste team dat alle woorden correct raadt en claim de overwinning!

Dit is niet alleen een kans om je woordenschat en raadvaardigheden te testen, maar ook om te laten zien hoe goed je kunt samenwerken en communiceren binnen je team.

Dus, ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan? Bereid je voor op een energieke en vermakelijke ervaring vol met lachen, spanning en misschien zelfs een beetje competitieve geestdrift.

Het is tijd om te laten zien welk team de ultieme “Hints”-kampioen is!

Wandelcoaching gaat door gans het jaar, tenzij de weersomstandigheden het niet toelaten.