Retraite

 

Stress ombuigen naar energie, in je kracht met kleur en de natuur

 

Mijn kernverhaal is mensen in hun kracht te zetten door middel van kleur en de natuur. 

Anja Plets

Geniet van verkwikkende wandelingen in de natuur, zoek de stilte op tijdens een retraite en ontdek de rust die leidt tot persoonlijke groei. De sleutel tot gelukkig zijn ligt vaak in je goed voelen, en deze momenten bieden precies dat.

WANDELINGEN

De wandelingen gaan door vanaf 6 pers. tot max. 16 personen, uitz. bij de vier elementen wandeling.

Stilte wandeling

Groepswandeling

  2u – €18/persoon

Stilte is een schaars en kostbaar gegeven geworden. Kom mee om bewust de kracht van de stilte te ervaren. 

Daarom bied ik je de Stilte wandeling aan. Ik neem je met veel plezier mee in de natuur.

Arrangementen

Gelukswandeling

Groepswandeling 

2u – €18/persoon

Geluk zorgt voor mooie momenten.

Geluk vind je overal. Het zien en het toepassen is iets anders. De gelukswandelingen zijn geluksmomenten met open en waardevolle gesprekken.  

De natuur is de plek bij uitstek om gelukkig te zijn. Telkens vind je inspiratie om even stil te staan, om even bij jezelf terug te trekken om vervolgens open te staan voor de mooie momenten en gesprekken. Je gaat aan de slag met enkele opdrachten. 

 

 

Vier elementen wandeling

Groepswandeling

2u – €35/persoon   

Tijdens de wandeling gedurend het jaar maak je kennis met de vier natuurelementen. De vier elementen zijn vuur, water, aarde en lucht.

Kom helemaal in je element met de tips die je krijgt. Eén ding is zeker wanneer je in je element bent, maakt je betere keuzes.  Aangeboden met een passend hapje en drankje.

RETRAITE

Ontdek Rust en Vernieuwing: Natuurlijke Retraite

Voel je de behoefte om te ontsnappen aan de constante stress, de overweldigende drukte en de eindeloze stroom van sociale media?

Ben jij iemand die altijd bezig is, geen tijd vrij heeft en holt van hier naar daar, geen tijd heeft om je op te laden. Herbronnen en jezelf opladen met de natuur, je voelt het verschil.

Ik denk even stil te staan heel belangrijk is voor je.  Om tot rust te komen en afstand te nemen van je gedachten, om te zien wat je reeds hebt en om te herbronnen. Waar je vragen leiden naar keuzes en waar antwoorden eruit voorkomen om belangrijke stappen te zetten die passen bij jou. Samen gaan we op pad in gesprek of in stilte.

Geef jezelf de kostbare tijd die je nodig hebt om tot rust te komen, je gezondheid een boost te geven en weer vol energie het leven aan te kunnen. Ga naar huis, vernieuwd, opladen en in harmonie met de wereld om je heen.

Ontdek een retraite waar positieve communicatie en nieuwe ontmoetingen centraal staan. Geniet van warme en verrijkende gesprekken, omgeven door de prachtige natuur en heerlijke geuren van vers bereide gerechten. Laat jezelf onderdompelen in onvergetelijke ervaringen en creëer mooie herinneringen die je nog lang zult koesteren.

 

Pagina nog in opmaak.

Avond retraite

   €18€/p.p incl. thee

NOG IN OPBOUW

 

Max. 10 personen

Spreek het je aan?

Stilte retraite WE – midweek

   €__/p.p. incl. verblijf, maaltijden, begeleiding

 Vroegboeking van 50€ tot 1 maand van de retraite

Betalen in termijnen is mogelijk

Enkel voor vrouwen

Laat jezelf verbinden met zowel je innerlijke zelf als anderen, te midden van de natuurlijke pracht en kleuren.

Ervaar het genot van samenzijn, omringd door geuren die herinneringen oproepen en emoties opwekken, terwijl je hart wordt verwarmd en je lichaam wordt gevoed.

Alle elementen die je nodig hebt om in contact te komen met jouw innerlijke rust zijn aanwezig tijdens deze retraite: de serene stilte, de weelderige natuur, de idyllische omgeving waarin we verblijven, heerlijk eten, en natuurlijk het uitgebreide programma.

Nog vragen? Stel ze gerust. Mail of bel me: info@vigoreshealth.be of o493/72 77 00

Heb je nog vragen over het retreat of wil je graag eens kennismaken? Dat kan geheel vrijblijvend via deze link: 

Veerkrachtig wandelen

Groepswandeling 

  2u – €35/persoon

Veerkrachtig wandelen is een combinatie van bosbaden en interactieve wandelingen.

Laat je gedachten even wegebben.

Geniet van je veerkrachtig wandelen.