Inspiratie

 

Stress ombuigen naar energie, in je kracht met kleur en de natuur

 

Laat je inspireren en laat me weten waar ik je bij kan helpen.

Anja Plets

Coaching

Wat als je in een uitzonderlijke situatie terecht komt?

Wat als je in een uitzonderlijke situatie terecht komt?

Zoals je reeds weet is Vigores Health gesloten. Een beslissing die de regering heeft genomen om het welzijn te behouden. Het corona virus wat een tijdje geleden ver van je bed was, heeft intrede genomen in je dagelijks leven. Handelingen die als normaal werd beschouwd, waar je zelfs niet meer bij stil stond, heeft nu een andere betekenis gekregen.

De corona virus brengt angst, stress, onzekerheid, verdriet mee. Het is een situatie waar je geen zicht op heeft, die je ondergaat. Het zijn veranderingen, elke dag opnieuw, telkens met nieuwe regels. En dat is soms niet altijd zo gemakkelijk.

read more
Hoe ga jij om met verandering?

Hoe ga jij om met verandering?

Onlangs ging ik naar de kapper. Normaal knipt de baas altijd mijn haar. Deze keer was het anders. Het begon al reeds bij het haarwassen. Een handdoek die swierde voor mijn ogen zodat ik gedurende enkele minuten enkel het kleur wit waarnam. Weinig woorden bij de uit te voeren acties. Een andere aanpak?

Oké, iedereen is anders en waarom zou ik de actie eens niet op een andere manier beleven. En dat heb ik gedaan. Toen dezelfde persoon vermelde dat hij de kapper was, had ik in het begin wel mijn bedenking.

read more
Sta jij in je kracht?

Sta jij in je kracht?

Heb je de nodige energie om alles uit te voeren? Heb je een stressvolle periode achter de rug? Of zit je nog in zo’n periode? Heb je last van stress, piekeren, angst,… Zaken die je energie aanvreten, ze verslinden je energie. En van je energie is er weinig meer zichtbaar. Je sleurt je van punt A tot punt B. Soms half wetend hoe je in staat was om het te verwezenlijken.

read more

Anti-stress behandelingen en producten

Stressvrij naar een stralende gezondheid met aarding

Stressvrij naar een stralende gezondheid met aarding

Wil jij op een eenvoudige en doeltreffende manier werken aan je gezondheid? Dan heb ik voor jouw de oplossing. Het is de meest natuurlijke effect en op een gemakkelijke manier.
Je lichaam aarden tijdens je slaap of overdag is een zeer doeltreffende en medisch onderbouwende oplossing om je gezondheid snel en blijvend te verbeteren. Zonder medicijnen, wel via contact met de aarde.

read more
5 tips om het voorjaar goed te beleven

5 tips om het voorjaar goed te beleven

Help je lichaam nog een handje door de volgende 5 tips te volgen:
1. Beweeg!
2. Maak plannen en oogst later!
3. Tijd voor actie!
4. Groei en geniet met volle teugen van het maximale van wie je bent!
5. Wees je bewust van je lichaam!

read more
Het hout element

Het hout element

Actief van de eerste week van februari tot en met de derde week van april.

Het hout element staat voor het bevorderen van de energiestroom. Te gebruiken en heel doeltreffend bij opgespannen spieren, door stress, vermoeidheid of overbelasting.

Met de hout element producten kan er gewerkt worden op je biorimte, volgens het seizoen of op maat.

Ben je vaak boos, verloopt het niet zoals je het wenst en zit je energie op een laag pitje?

Heb je last van je vast zittende schouderbladeren ten gevolge van stress.

read more