Reconnection

 

Stress ombuigen naar energie

Wanneer de verbinding zorgt voor energie.

Anja Plets

The Reconnection

The Reconnection, ook de persoonlijke Reconnection genoemd, is een buitengewoon krachtige belevenis. Het is een versnelde manier om volledig in balans te komen. Jezelf (her)vinden en je levensdoel te vinden. Tijdens de twee sessie van The Reconnection  word je terug in verbinding gebracht.

Met je kern, wie je bent en de energie van je omringende trillingsniveaus. De geheelwording wordt aanzienlijk geprikkeld. The Reconnection bestaat uit twee langere sessies die binnen 72 uur na elkaar plaatsvinden. Het is aan te raden om vooraf 1 tot 3 reconnectie healings te hebben gehad.

Verschillend met andere vormen

Reconnection is een vrij nieuwe, krachtige vorm van benadering. Om de spanning bij jezelf en de spanning in je spanningsvelden rondom je te verminderen. Met als resultaat dat je meer ontspannen bent, je komt in balans en je meer zelfvertrouwen verkrijgt. Eveneens van toepassing als je je zelfhelend vermogen wilt activeren. In feite kan je het zien als het verkrijgen van een versnelling van je persoonlijke ontwikkeling.

Reconnection vindt plaats in een vingerknip. Wat tijd vraagt is de tijd die iemand nodig heeft om de verandering te accepteren en dat gebeurt niet altijd op een bewust niveau.

Eric Pearl

Hoe werkt een Reconnection?

De Reconnection werkt op alle niveau, fysiek, mentaal en emotioneel. Je wordt weer verbonden met jezelf. Door de harmoniserende werking ontstaat er rust in je lichaam. Hierdoor verkrijg je tijd, ruimte en energie voor nieuwe inzichten en mogelijkheden om veel dingen in je leven in eigen hand te nemen. Een behandeling kan zorgen voor meer balans, levensvreugde, sintuïtie te krijgen of je groei proces te versnellen.

Info over de sessie

Tijdens de sessie word je niet aangeraakt. Je ligt in ontspannen houding op een massagetafel met kleding aan. Een tot drie sessies zijn over het algemeen voldoende. Tussentijd van één week. In feite is het resultaat is voor iedereen anders: ontspannend, vooruitgang, inzichten verkrijgen, meer energie, minder stress….

Het werkt op iedere situatie, preventief en curatief. Het mooie er aan is dat de energie geactiveerd wordt tijdens de sessie nog lang doorwerkt.

Vermijd parfum en het gebruik van geparfumeerde zeep, haar- en huidproducten voorafgaand aan de sessies. De sessies dienen zo geurvrij mogelijk plaats te vinden.

Reconnection healing

 60 minuten – €50

Ervaring

Op het einde van mijn opleiding koos werden ons onbekende personen uitgenodigd om een Reconnection healing te krijgen. Een zwangere vrouw in blijde verwachting van een tweeling kwam recht om me af. Ze wilde antwoorden en niemand kon haar helpen om verbinding te maken met wat ze het liefst wilde. Het werd een onverwachte ontmoeting en bijzonder belevenis van beide kanten. Een verbinding om nooit meer te vergeten.

Reactie van I: “Ik had het verkeerde adres doorgekregen, vond niet direct parking. Geen ideale situatie voor iemand die acht maanden zwanger is van een tweeling. Ik was nerveus.  Juist op tijd kwam ik in de zaal en men zei dat ik iemand mocht uitkiezen. Ik koos voor Anja.

Normaal krijgt men me niet gauw rustig, toch bij Anja lukte dat haar heel goed en vlug. Ik was benieuwd naar de rest. Het overtrof mijn verwachtingen. Ik kwam wakker met een big smile. Keek naar Anja en zag bij haar zoveel warmte en liefde zoals ik tijdens de sessie hebt ondervonden. Alle puzzelstukjes vielen op hun plaats. We waren beiden ontroerd en gelukkig en zo dankbaar na de sessie.”

Daarna heb ik reeds vele personen mogen verbinden met zichzelf. Ik vind het persoonlijk een heel mooie uitwisseling. Nog steeds vind ik het heel leuk om te geven. Het is zo puur en zo liefdevol. Wie open staat ervoor ontvangt zo veel.

Reconnection healing

 60 minuten – €50

Eric Pearl heeft reeds verschillende boeken gepubliceerd. Het eerste boek: ” Heel anderen, Heel je zelf”, is een aanrader voor iedereen wie interesse heeft in Reconnection healing.

Het boek is uitgegeven door Uitgeverij Petiet, ISBN 978-90-75636-61-1,

ISBN: 1-4019-0210-3.

Na mijn Reconnection healing voelde ik veel positieve energie. Anderen merkten het op. Heel leuk vond ik dat! Ik heb erna stappen gezet die voor mij moeilijk maar belangrijk waren. Wat ik voordien nooit had durven van dromen. Bedankt!

Sabine

Ik stond er voor open. Benieuwd wat het me gaf. De eerste keer voelde ik bijna niks, wel de dagen nadien. De tweede keer was een ware belevenis. Ik voelde zoveel energie. Terwijl Anja me niet aangeraakt had.  

Adriana

Reeds enkele keren ervaren. Telkens sta ik versteld wat er gebeurd tijdens en na de Reconnection healing. Bedankt, Anja, voor deze mooie ervaringen. Op afstand vind ik nog diepgaander. Echt een aanrader.

An