Reconnection

 

Stress ombuigen naar energie, in je kracht met kleur en de natuur

Zoek jij de puzzelstukjes voor verandering, balans?  Zodat je je eindelijk heel, volmaakt en compleet voelt? Ben je klaar met jouw emotionele, fysieke en/of mentale disbalans? 

Bij de Reconnection healing krijg je verbinding, verandering en vooruitgang in je leven op eender welk gebied.

De Reconnection  gaat nog een stuk verder. De impact en effecten werken maanden en soms zelfs jaren door! 

Anja Plets

Hoe werkt een Reconnection?

De Reconnection werkt op alle niveau, fysiek, mentaal en emotioneel. Je wordt weer verbonden met jezelf. Door de harmoniserende werking ontstaat er rust in je lichaam.

Hierdoor verkrijg je tijd, ruimte en energie voor nieuwe inzichten en mogelijkheden om veel dingen in je leven in eigen hand te nemen. Het is een buitengewone, krachtige en versnelde manier om in balans te komen. Ook wordt je  talenten geactiveerd en duidelijk zichtbaar. Alles verloopt vlotter en gemakkelijker.

Een behandeling kan zorgen voor meer balans, levensvreugde, bewustwording,  intuïtie te krijgen of je groeiproces te versnellen.

Wie heeft er baat bij:

  • weinig zelfvertrouwen, zelfliefde
  • twijfel en onduidelijkheid over te nemen stappen in het leven
  • vast zitten
  • burn-out en algemene vermoeidheidsklachten
  • gewrichtspijnen
  • verwerken van trauma
  • spierpijnen, rugpijn tengevolgen van emoties
  • rouwverwerking

Reconnection healing

45 minuten – €55

Reconnection healing en de Reconnection

Je hebt de Reconnection healing en de Reconnection. Bij de Reconnection wordt opnieuw verbinding gemaakt van al je accupunctuurpunten, meridianen, energiechakra’s. Je komt in contact met je bron. 

Door deze lijnen te verbinden, kom je meer in evenwicht. Na de Reconnection wordt alles veel duidelijker en gemakkelijker in je leven.
voor om je in balans te komen,  als je verandering en vooruitgang wilt in je leven op eender welk gebied. De Reconnection is een vrij nieuwe, krachtige vorm van benadering. Om de spanning bij jezelf en de spanning in je spanningsvelden rondom je te verminderen.

Eveneens van toepassing als je je zelfhelend vermogen wilt activeren. In feite kan je het zien als het verkrijgen van een versnelling van je persoonlijke ontwikkeling.

Aangeraden is 1 à 3 maal de Reconnection healing te krijgen, maar is niet verplicht,  voor je de Reconnection krijgt.

De Reconnection is voor jou persoonlijk. Hoef je maar 1 keer in je leven te doen en de verbindingen blijven voor altijd bij je geactiveerd.

 

Meer info verkrijg je in de praktijk.

Reconnection vindt plaats in een vingerknip. Wat tijd vraagt is de tijd die iemand nodig heeft om de verandering te accepteren en dat gebeurt niet altijd op een bewust niveau.

Eric Pearl

Reconnection healing op afstand

Je kan je Reconnection healing ook op afstand krijgen. Wat nog als krachtiger wordt ervaren.

Na het volgen van mijn level 3 blijf ik nog steeds verwonderd wat de Reconnection healing en de Reconnection te weeg brengt. 

Info over de sessie

Tijdens de sessie word je niet aangeraakt. Je ligt in ontspannen houding op een massagetafel met kleding aan. Een tot drie sessies zijn over het algemeen voldoende.

Tussentijd van één week. In feite is het resultaat is voor iedereen anders: ontspannend, vooruitgang, inzichten verkrijgen, meer energie, minder stress….

Het werkt op iedere situatie, preventief en curatief. Het mooie er aan is dat de energie geactiveerd wordt tijdens de sessie nog lang doorwerkt.

Vermijd parfum en het gebruik van geparfumeerde zeep, haar- en huidproducten voorafgaand aan de sessies. De sessies dienen zo geurvrij mogelijk plaats te vinden.

Reconnection healing

45 minuten – €55

Ervaring

Op het einde van mijn opleiding  werden personen uitgenodigd om een Reconnection healing te krijgen. Een zwangere vrouw in blijde verwachting van een tweeling kwam recht om me af. Ze wilde antwoorden en niemand kon haar helpen om verbinding te maken met wat ze het liefst wilde. Het werd een onverwachte ontmoeting en bijzonder belevenis van beide kanten. Een verbinding om nooit meer te vergeten.

Reactie van I: ” Ik had het verkeerde adres doorgekregen, vond niet direct parking. Geen ideale situatie voor iemand die acht maanden zwanger is van een tweeling. Ik was nerveus.  Juist op tijd kwam ik in de zaal en men zei dat ik iemand mocht uitkiezen. Ik koos voor Anja.

Normaal krijgt men me niet gauw rustig, bij Anja lukte dat haar heel goed en vlug. Ik was benieuwd naar de rest. Het overtrof mijn verwachtingen. Ik kwam wakker met een big smile. Keek naar Anja en zag bij haar zoveel warmte en liefde zoals ik tijdens de sessie heb ondervonden. Alle puzzelstukjes vielen op hun plaats.”

We waren beiden ontroerd en gelukkig en zo dankbaar na de sessie.

Daarna heb ik reeds vele personen mogen verbinden met zichzelf. Ik vind het persoonlijk een heel mooie uitwisseling. Nog steeds vind ik het heel leuk om te geven. Het is zo puur en zo liefdevol. Wie open staat ervoor ontvangt zo veel.

Eric Pearl heeft reeds verschillende boeken gepubliceerd. Het eerste boek: ” Heel anderen, Heel je zelf”, is een aanrader voor iedereen wie interesse heeft in Reconnection healing.

Het boek is uitgegeven door Uitgeverij Petiet, ISBN 978-90-75636-61-1,

ISBN: 1-4019-0210-3.

Na mijn Reconnection healing voelde ik veel positieve energie. Anderen merkten het op. Heel leuk vond ik dat! Ik heb erna stappen gezet die voor mij moeilijk maar belangrijk waren. Wat ik voordien nooit had durven van dromen. Bedankt!

Sabine

Ik stond er voor open. Benieuwd wat het me gaf. De eerste keer voelde ik bijna niks, wel de dagen nadien. De tweede keer was een ware belevenis. Ik voelde zoveel energie en liefde. Het was ontroerend en hartverwarmend.

Adriana

Reeds enkele keren ervaren. Telkens sta ik versteld wat er gebeurd tijdens en na de Reconnection healing. Bedankt, Anja, voor deze mooie ervaringen. Op afstand vind ik nog diepgaander. Echt een aanrader.

An