3 keer magnesium pakking met lymfemassage

 

Stress ombuigen naar energie, in je kracht met kleur en de natuur

Heb jij vaak last van krampen in je kuiten?

Magnesium ontzuurt. Het magnesium zorgt voor versnelde afvoer van melkzuur uit de spieren en draagt bij aan het herstel van de PH waarde in het lichaam. Ervaar de diepe weldaad en de boost van magnesium.

Magnesuim heeft volgende eigenschapppen: ontspant de bloedvaten en spieren, geeft energie en uithoudingsvermogen, ondersteunt andere mineralen en vitaminen, brengt rust bij situaties die je zenuwen meer aanspreken, is een ondersteuning naar je stofwisseling en een ondersteuner voor je organen, stimuleert vetverbranding en verstrekt je botten.

Een zachte huid krijg je zo bovenop.

Heel goeie resultaten bij

De pakking zorgt voor herstel van binnenuit.

Ideaal bij:

Oververmoeidheid

Moeilijk kunnen slapen

Ontstoken pezen of pijnlijke gewrichten

Bij stress

180 minuten – € 210

     10 % korting bij aankoop van producten

 

Aandachtspunt

Bij de eerste kennismaking kan je een reactie krijgen op je huid. Bij de meeste personen duurt de reactie niet lang. Probeer het eerst uit op een plek. Magnesium werkt bloeddrukverlagend of bij een trage hartslag.

Magnesium is ongevaarlijk. Het gebruik niet combineren met medicatie. Wacht een halfuur.

Ik vond de kuur van 3 behandelingen een hele opknikker. Terug energie, ik kan er terug tegenaan.

An

Meer energie, terug goed slapen en ik heb er bovendien een super zachte huid van gekregen. Een echte aanrader voor wie extra energie nodig heeft.

Nathalie

Een deugdoende massage krijgen en een pak meer energie hebben achterna. De producten om te overbruggen geven een meerwaarde.

Ilse