Magnesium

 

Stress ombuigen naar energie, in je kracht met kleur en de natuur

 

Wist je dat magnesium 350 lichaamsprocessen stuurt? Dat magnesium na zuurstof en water de derde levensbehoefte is van het lichaam. En dat magnesium het best wordt opgenomen via de huid om zo naar de cellen te worden gebracht?

Anja Plets

Magnesium verjaagt de vermoeidheid, levert meer energie, zorgt voor een natuurlijke ontspanning en een goede nachtrust. Magnesium zorgt er voor dat de spieren en gewrichten soepel blijven en voedt de huid. 

Indien je minstens twee van de hieronder vermeldde symptomen herken bij jezelf dan heb je magnesium tekort

Spierkrampen, stress, depressie, angst, hoofdpijn, huidproblemen, slaapproblemen, gewrichtspijnen, reumatische klachten, menstruatiekrampen, constipatie, grijpen naar chocolade en zout. Dan is de magnesium massage met de pakking iets voor jou.

Daarnaast is je magnesium pakking een weldaad voor je hart, je nieren en spieren. Wist je dat magnesium tekort enorm veel voorkomt? Je kent wel die vervelende krampen in de onderbenen. Voldoende magnesium biedt je zo veel voordelen.

Een tekort aan magnesium in je lichaam zorgt ervoor dat je vaker ziek bent.

 

 

Magnesium, het mineraal, is belangrijk bij volgende processen

*Het vormen van gezonde botten

*De ontspanning van de spieren
*De opbouw van lichaamseiwit
*Het verhogen van weerstand tegen stress
*Het versterken van het geheugen en concentratievermogen
*De overdracht van zenuwprikkels
*Ontspanning en het schoonhouden van bloedvaten, voorkoming van bloedstolsels
*Verlaging van je LDL choresterol
*Voor een goede nachtrust
*Heeft een anti – aging effect op de cellen
*Het regelen van het calcuim-, zink-, kaluim-, en vit.D gehalte in je lichaam

Magnesium brengt rust in het zenuwstelsel, zorgt voor de verbranding van koolhydraten en vet. Draagt zorg voor het hart, ontspant bloedvaten en verkrampte spieren. Geeft energie, uithoudingsvermogen en kracht. Gaat verzuring tegen Ondersteunt de hormonale werking van ons lichaam…

 

Het verschil van opname van magnesium

Het proces van overdracht via de huid naar de cellen gebeurt binnen enkele minuten, snel en heel doeltreffend naar de plaats waar het nodig is.

Geen last meer van diarree wanneer de supplementen via de mond worden ingenomen. Je kan via de huid geen overdosis krijgen.

Terwijl bij inname via de mond slechts 20 procent magnesium de cellen bereikt. Wetenschappelijk bewezen dat magnesium chloride 90 tot 100% wordt opgenomen via de huid. Ongeacht de leeftijd.

Een volwassen persoon heeft ongeveer 400 milligram magnesium nodig om goed te kunnen functioneren. Door je lichaamsgewicht, levensstijl, voeding en aandoeningen bereikt je de nodig dosis van 400 milligram niet.

In de praktijk krijg je uitleg over de verschillende magnesium producten. Aanvraag van producten kan via info@vigoreshealth.be of telefonisch: 0493/72 77 00

 

 

Heel vervelend als je parcour niet kunt afmaken omdat je gehinderd wordt door krampen in de onderbenen. Als frequente loper zocht ik een oplossing. En die heb ik gevonden. Na mijn magnesiumpakking gebruikte ik de producten thuis. Het was een wereld van verschil.

Simone

Voordien dacht ik hoe zou magnesium mij kunnen helpen bij stress? Nu ben ik overtuigd dat het zeker werkt. Ik heb meer energie, kan terug goed slapen. Ik voel me een ander mens. Dat ik een superzachte huid krijg door de producten is iets extra.

Ingeborg

Ik heb een drukke job en sport veel. Op een bepaald moment had ik het moeilijk, ik recupereerde niet meer zo vlug. Ik had last van spierkrampen, had pijn in mijn gewrichten. Na een magnesiumpakking  voelde ik me beter, na één week had ik meer energie.

Bart