Missie en visie

 

Stress ombuigen naar energie, in je kracht met kleur en de natuur

Voel jij je heel moe?

In je drukke bestaan is de kans groot dat je jezelf voorbij holt. Vermoeidheid en werken op een automatische piloot luren om de hoek. Vermoeid ben je door de constante veranderingen die in een hels thempo je leven binnen dringen. 

Het is tijd voor verandering. Een verandering die zorgt dat jij terug gelukkig wordt en energie hebt om te doen wat jij leuk vind. Lekker je energie voelen stromen en op het eind van de dag terug het gevoel hebben dat je leeft en dat je blij bent. Hoe fantastisch is dat!

Denk jij dan lukt me niet en dat is wat ik echt wilt. Je wilt vreugde en geluk in je leven, genieten en beleven wat errond je gebeurt. Niet meer vechten tegen de tijd, niet meer elke avond doodmoe zijn. Wel energie over hebben om zaken te doen die jij leuk vindt.

Ga jij er voor?

Vigores Health is praktijk waar coaching, relaxatie worden geven op maat. Op een leuke manier, ontspannende en actieve manier. De workshop en wandelingen zijn er om jou terug bewust te maken van jouw kracht.

 

 

Vigores Health in Veurne is een praktijk voor relaxatie en coaching 

In de warme en aangename praktijkruimte kun je tot rust komen zonder gestoord te worden van prikkels.

Bij de loopbaanbegeleiding en wandelcoaching sessies gaan we dieper in op blinde vlekken, storende patronen… dingen waar je op vast loopt.

Bij de relaxatie ervaar je je innerlijke rust. Je batterijen laden weer op. Je leeft weer, je focus is terug. Er is bewust gekozen bij de relaxatie om hoogwaardige biologische producten te gebruiken. Zo kan je tijdens en na je behandelingen de weldaad voelen. Geniet van je behandeling in een praktijkruimte met weinig prikkels.

De wandelingen, een herbronning in de natuur, geven je rust en antwoorden op je levensvragen.

Bewustwording naar verandering is een groter geheel. Een rode draai die je terug vindt in alle activiteiten van Vigores Health.