Anti-stress rug kleipakking

 

Stress ombuigen naar energie, in je kracht met kleur en de natuur

De behandeling heeft me ook echt tot rust gebracht. De eerste keer dat ik zo ontspannend was. Ik denk dat het vooral de combinatie van alles was: de persoonlijke aanpak, de rustige en mooie setting, de natuurlijke producten, … Alles om je terug in evenwicht te brengen. Dank je wel!

Lies

Heerlijk ontspannen

Puur genieten en de weldaad van een ontspannend gevoel ervaren. Je voelt de stress van je afglijden. Zodat je kan genieten van een diepgaande ontspanning.

Anti-stress rug kleipakking is een combinatie van klei, energetische serums, algen en andere producten van Phyto 5. Zo werkt de groene klei harmoniseren op de spieren en zorgt voor de nodige energie. De gele klei geeft een zuiverend en reinigende werking. De witte klei heeft je lymfesysteem een boots.

Phyto 5 heeft producten voor relaxatie, ontgifting en stimulering, met bijzondere geuren, kleuren en sensaties. Welkom in een wereld van absoluut welzijn. De kleimaskers hebben een herstellende en voedende functie met diep werkende mineralen. De kleipakkingen voelen heel aangenaam aan. De klei droogt niet uit, zo kan de huid verder ademen.

Geniet terug van je innerlijke rust.

Na het (intake) gesprek kan je genieten van je behandeling op maat. Je krijgt een unieke, diepe, ontspannende en stimulerende behandeling in combinatie met de weldaden van een bijzonder infrarood therapie.

Voordelen van een anti – stress rug behandeling

1. Combinatie van ontspanning en relaxatie
2. Verbetering van bloedcirculatie
3. Losmaken van afvalstoffen
4. Minder stress ervaren, meer energie
5. Verkwikkend

 

 

Bijzonderlijke eigenschappen

Phyto 5 kleimaskers zijn dat ze zijn heel rijk aan mineralen en hoogwaardige producten. Daarnaast hebben ze voedende en herstellende functie. De kleipakkingen voelen heel aangenaam aan. De klei droogt niet uit, zo kan de huid verder ademen.

 

Stappen behandeling

Ontspannen van de rug met warme kompressen – Losmaken van de rug met behulp van serum – Toepassen van een relaxatie behandeling op maat Aanbrengen van aangepaste kleimasker – harmoniseren van de energetische punten met lichttherapie – Reinigen van de rug – nazorg met Phyto 5 producten.

De eerste keer wordt er gewerkt met één klei. Bij volgende behandelingen worden er meer producten gebruikt en ervaar je effect van een diepgaande relaxatie. Telkens geniet je van de manuele technieken.

Resultaat

Je hebt een diep ontspannend gevoel die nog uren aanwezig is. Je energie kan terug stromen.
De Phyto 5 harmoniserende kleipakkingen zijn bekend om de bijzonder diepgaande werking. Daarnaast zorgt elke klei voor een bijzondere energie. Gecombineerd met de werking van het chromatoestel verkrijg je een specifieke en bijzonder resultaat.

45 minuten – €80

Wat is lichttherapie?

Kleur- of Lichttherapie is het behandelen van energiezones of acupunctuurpunten en meridianen met zéér zuiver gekleurd licht.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat je cellen reageren op lichtfrequenties. Het gekleurd licht kan je je cellen een boodschap geven zodat je een natuurlijk herstel activeert.

Het licht en kleur heeft een brede waaier aan mogelijkheden zowel op lichamelijk als emotioneel gewerkt worden met licht en kleur.

Voordelen

  • Verbetert voelbaar de elasticiteit van de weefsels
  • Versnelt zichtbaar de celgeneratie
  • Verhoogt de afvoer van toxines
  • Verbetert de arteriële, veneuze en lymfecirculatie
  • Tonifieert zichtbaar de huid en weefsels
  • Positief effect op je zenuwstelsel

De behandeling heeft me ook echt tot rust gebracht. De eerste keer dat ik zo ontspannend was. Ik denk dat het vooral de combinatie van alles was: de persoonlijke aanpak, de rustige en mooie setting, de natuurlijke producten, … Alles om je terug in evenwicht te brengen. Dank je wel!

Emilia

Mijn stress was volledig weg na een anti-stress rugbehandeling. De combinatie van de werkwijze met klei gecombineerd met een infra-rood toestel gaat heel diep. Dank zij Anja kon ik er terug weer tegenaan. 

Mark

Anja, je hebt magische handen. Genoten van je ontspannende massage en de kleipakking. Ik raad het iedereen aan. A place to be. Anja neemt tijd voor haar klanten, bij haar ben je geen nummer.

Je krijgt er nadien een lekkere gezonde drank. 

Stefanie