Metamorfose massage

 

Stress ombuigen naar energie, in je kracht met kleur en de natuur

Heb jij het gevoel dat je vast zit?

Of  je bevindt zich op een kruispunt van je leven. Het gepieker en de angst die je parten speelt? Waardoor je moeilijk kan loslaten? De metamorfose betekent een verandering in je dagelijks leven die er voor zorgt dat er een pak van je schouder verdwijnt.  Je voelt al na de eerste sessie verandering. Een behandeling wordt als zeer ontspannend ervaren.

In onze huidige maatschappij volgen je dagelijks veranderingen zich met een hels tempo op. Denk eens aan je geboorte, de eerste schooldag, verandering van job, een nieuwe huis kopen, iemand dierbaars verliezen, een trauma.  De metamorfose massage zorgt ervoor de je rust vindt bij al je veranderingen en dat je ze een plaats kan geven.

 

 

 

Wat is een metamorfose massage?

 

Metamorfose massage is een zachte massage. De behandeling wordt uitgevoerd op de reflexzones op de voeten, hoofd en handen. Vigores Health biedt je een gepersonaliseerde metamorfose massage aan. Een samengestelde massage die enorm gewaardeerd wordt. 

Blokkkades kunnen reeds optreden voor je geboorte. Door de reflexzone te behandelen die corresponderen met de prenatale periode kan je inzicht krijgen van de blokkades die voor en tijdens de zwangerschap, geboorte of de eerste levensjaren zijn ontstaan.

 

Toepassing

  • Het gevoel van vastzitten, kruispunt in je leven, verdriet, het verliezen van een dierbare, minderwaardigheidsgevoel, angst, piekeren, moeilijk loslaten, stress, … .
  • Chronische klachten die niet reageren op andere behandelingen
  • Maar eveneens bij de eerst keer naar school gaan, een nieuwe job, geboortetrauma’s, een baby verwachten, jonge moeders die onlangs bevallen zijn, een nieuw samengesteld gezin,…
  • Als je op zoek bent naar jezelf
  • Je verkrijgt meer zelfvertrouwen
  • Bij hormonale klachten
  • Chronisch onevenwicht tussen denken en handelen
  • Zit je vast in patronen die steeds terug komen?
  • Voor een heerlijke ontspanning
  • De behandeling brengt rust, ruimte en helderheid in je gedachten. Zodat je herboren voelt en een gevoel van herbronnen ervaart.

Er wordt gebruik gemaakt van biologische, hoogwaardige producten. Zodat ook zeer gevoelige personen er kunnen van genieten.

Resultaat

 

Bij de behandeling kunnen de blokkades worden losgelaten en kan de levensenergie meer doorstromen. Zodat het proces van genezing plaats vindt en kunnen klachten en problemen oplossen. Groei en van verandering van komen van binnenuit. Oude blokkades, gedachte patronen, emoties en opvattingen kunnen in beweging komen en verdwijnen.

Metamorfose massage houdt zich niet bezig met speciale symptomen of klachten, maar werkt op de mens als geheel, en geeft ruimte aan de innerlijke levenskracht.

55 minuten – € 60