Actie


Actie producten / behandeling

 

Vanaf 8 augustus is de periode van het metaal element . De producten van het metaal element werken op je lymfevatenstelsel. Deze zorgt er voor dat je een goede weerstand blijft behouden. Maak kennis met de drie favorieten van Vigores Health.

 

 

 

Een fantastische bergzout, verrijkt met etherische oliën, om te gebruiken in je bad of douche. Voel de weldaad ervan en krijg erboven op nog een super zachte huid. Het bergzout is een dosis van 500 gr. Wat het bergzout zo verschillend maakt met andere zouten is dat je slechts een klein deel nodig heeft om resultaat te krijgen. Het bergzout ondersteunt de energetische kwaliteit van de lymfe.

 

 

 

 

Het Kleimasker van het metaal element kan gebruikt worden op het gelaat, hals, lichaam en hoofdhuid. Ze is bijzonder rijk
aan oligo-elementen aan vitaminen. Gebruik de klei eens in een kuurvorm van 14 dagen en voel de kracht van de transformatie. Geniet ook van je lichaamspakking met witte klei. Een weldaad voor je gezondheid en je weerstand.

 

 

 

 

De algen douche kan je zowel gebruiken voor in douche, bad of voetbad. De algen zorgen voor pure en diepe ontspanning. Volg eens een kuur en ondervind de weldaad van de algen.

Of boek in het najaar een pakking met algen of een detox behandeling. Nieuwe lichaamspakkingen met algen die zorgen van een wereld van verschil. Telkens krijg je bij je pakking een bijhorende massage.

 

 

 

 

Geniet nu van je korting van 5% bij aankoop van twee producten of ga je voor je korting van 10% bij aankoop van drie producten. Laatste is geldig bij aankoop vanaf 100 euro.

Boek je lichaamspakkingen in SEPTEMBER en in OKTOBER en ontvang een cadeaubon. Niet cumuleerbaar met andere acties.

 

Klik op  Arragementen  en ontdekt welke arragement je het meest behoefte aan hebt.

 

Melding loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding blijft doorlopen. Meer en meer personen vinden hun weg naar wandelcoaching. De wandelcoaching kan doorgaan op verschillende plaatsen. Een leuk concept, anders gebracht en heel doeltreffend.

Wens je op de hoogt te blijven van het aanbod? Meld je aan op de nieuwsbrief en ontvang als eerste de aanbiedingen van Vigores Health.

 

Cadeaubon

Een cadeaubon van Vigores Health bedrag naar keuze kan je gebruiken voor de Formules relaxatie, Formules coaching en bij aankoop van Phyto 5 producten. Voorwaarde: aankoop van producten is enkel op aanvraag. Niet cumuleerbaar met ander acties.

Aanvraag kan via info@vigoreshealth.be, http://www.vigoreshealth.be/contact/ of telefonisch: 0493/72 77 00

 

Copyright, Vigores Health, 2020