Werkwijze

          Jij bent uniek. Met jouw kwaliteiten en talenten.

                      Ga terug in je kern staan en voel je kracht bruisen.

Vigores Health

 Vigores Health is een praktijk voor life coaching gericht naar burn-out preventie, loopbaanbegeleiding en omgaan met je hoogsensitiviteit. Om je te helpen naar de beste versie van jezelf. Gun jezelf nieuwe inzichten. Zo verkrijg je meer veerkracht om met een andere blik jezelf en je omgeving te zien. Laat de stress je mindset, je leven niet bepalen.

Bij de op maat gegeven individuele coaching sessies gaan we dieper in op blinde vlekken, storende patronen. Dingen waar op je vast loopt. Samen gaan we op zoek naar de rode draad. Bij Vigores Health coaching wordt er gebruik gemaakt van verschillende methodieken. Je gaat actief aan de slag.

Vraag naar je kennismakingsgesprek. Kan via Skype,  WhatsApp of Facebook messenger. Druk op de knop hieronder.

Stel nu eens voor dat je hooggevoeligheid als een talent kan gebruiken. Hoe zou je wereld er dan uitzien?

Anja Plets

Vigores Health

 

Volgorde

  • Na je kennismakingsgesprek volgt een intakegesprek van 30 minuten. Bij het boeken van 4 uur, krijg je je intake gesprek gratis.
  • Sessies duren 2uur. Gaan door in de praktijk of ik kom naar je toe. Een locatie in je eigen streek. Of je kiest voor online begeleiding.
  • Actieplan wordt opgemaakt.
  • Je follow-up gesprek kan je aanvragen na je 4 uur opvolging.

 

Resultaat: je verkrijgt een andere versie van jezelf. Waar jezelf kan zijn, als wie je echt bent. Je bloeit open en je straalt. Je kan je emoties een plaats geven, grenzen stellen zonder het hebben van schuldgevoelens. Hoe mooi kan het leven zijn.

Klanten kozen ook voor de combinatie voor coaching en relaxatie. Een unieke combinatie om op een snelle manieren het evenwicht te vinden.