Het hout element

16 augustus 2020 0 Door DDSoft
Het hout element

Het hout element

Actief van de eerste week van februari tot en met de derde week van april.

Het hout element staat voor het bevorderen van de energiestroom. Te gebruiken en heel doeltreffend bij opgespannen spieren, door stress, vermoeidheid of overbelasting.

Met de hout element producten kan er gewerkt worden op je biorimte, volgens het seizoen of op maat. 

Ben je vaak boos, verloopt het niet zoals je het wenst en zit je energie op een laag pitje? Heb je last van je vast zittende schouderbladeren ten gevolge van stress. Dan is een kleipakking met de energetische serum en producten van het hout elment wat jij nodig hebt. 

Groen is verbonden met de natuur daarom staat groen ook voor gezondheid, bloei en harmonie. Groen verbetert de balans van het hart, de longen en de bloedcirculatie. Het zenuwstelsel wordt gekalmeerd en de ademhaling wordt vertraagd. Vandaar dat elke behandeling van Vigores Health begint met het groene licht in te stralen ter hoogte van de hartstreek.

Het hout element vind je veel terug in de natuur. Gaan wandelen werkt ontspannend, inspirerend. Het geeft je zuurstof en je zet stappen. Soms kan het zijn dat je nog een klein duwtje in de rug nodig hebt om te komen tot succes. Bekijk het proces van het ontluiken eens. In het voorjaar hoe alles begint te groeien en zie met hoeveel kracht alles ontwaakt en de energie terug onluikt. De kleine blaadjes aan de bomen en de grassprieten krijgen een energiestoot om te kunnen groeien. Om er te staan in hun kracht. In al hun diversiteit zoals ze mogen zijn. 

Groene algen zijn gekend voor hun diepe werking en zuiverende werking. 

Groen is een kleur van veelzijdige toepassingen. Groen als kleur staat voor helder en kalm effect, is eveneens een vrolijke en evenwichtige kleur. Je wordt er blij van. Reeds ondervonden dat groen een effect heeft op je van onthaasten, van kalmte. Groen is eveneens een vrolijke en evenwichtige kleur. Groen staat eveneens voor groei. Daarnaast stimuleert groen de concentratie.

 

Copyright, Vigores Health