Gelukkig zijn in je job

16 augustus 2020 0 Door DDSoft
Gelukkig zijn in je job

Wil jij je goed voelen in je job?

 

Je goed voelen op je werk is voor velen onder ons belangrijk. En terecht, want het heeft je niets anders dan voordelen. Zo krijg je een goed gevoel, er komt zo veel moois op je pad, je bent gelukkig,

je verkrijgt andere inzichten en vele zaken rondom je die voordien niet duidelijk waren, worden duidelijk, lichamelijke klachten verminderen.

Na de maand januari is er reeds 90% van de voornemens die verloren zijn gegaan. In de maand maart zijn ze vaak helemaal niet meer van toepassing.

 Ja, je wilt dit gevoel ook hebben. Hoe bekom je dat geluksgevoel?

Het gaat niet van de ene dag op de ander. Het is een proces waar je elke dag aan werkt. Het is de moeite want je krijgt er zoveel voor terug. Je bent gelukkig, je hebt meer energie, je kan er terug tegen aan en het stopt hier niet.

Het heeft je een boots op je werk thuis balans. Alleen maar voordelen.

Hoe bereik je deze vorm van vrijheid, van gelukzaligheidsgevoel?

Deze vraag hoor ik vaak tijdens de loopbaanbegeleiding. Je hebt kenmerken als persoon hoe jij je gedraagt in een bepaalde situatie. Echter het plezier om te veranderen wordt vaak in een hoekje geduwd door angst.

Genieten van meer vrijheid en meer vreugde te beleven wordt hier in schaduw geduwd om je goed te voelen in je job, in je vel. Het is juist bij het zetten van de stappen in je groeiproces dat je de vreugde ervaart van gelukkig zijn.

En ja, veranderen naar meer vrijheid en geluk, is werken. Voor sommige kan het reeds met een beetje hulp een grote verandering te weeg brengen. Anderen hebben meer hulp nodig. Afhankelijk hoe zwaar je rugzak weegt en je hindert om de volgende stap te zetten.

Waarom wachten om je gelukkig te voelen en je goed te voelen op je werk? Vraag je loopbaancheques aan en neem de eerste stap.

[maxbutton id=”1″ text=”Ik vraag mij cheques aan” ] [maxbutton id=”1″ url=”https://www.vigoreshealth.be/loopbaanbegeleiding/” text=”Ik ga er voor” ]

Hoe je loopbaancheques aanvragen?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright, Vigores Health, 2022