Wie ben ik?

 

Stress ombuigen naar energie, in je kracht met kleur en de natuur

 

Als verpleegkundige is Anja altijd geboeid geweest door de mens en het begeleiden van mensen. Ze groeide door tot hoofdverpleegkundige, maar had toch nog het gevoel dat ze iets miste. “Op een bepaald moment kon ik me niet meer vinden in de functie die ik uitoefende. Geen beweging en voldoening zorgde er voor dat mijn energie heel sterk afnam. Ik kreeg last van stress en allerlei symptomen. Een burn-out was het gevolg. Toen ben ik beginnen kijken hoe het anders kan en startte met cursussen binnen relaxatie en verzorging. Ik startte met opleidingen om terug meer energie te krijgen en in balans te komen.”

Zowel  1 op 1 coaching als in groepcoaching kan je bij Anja terecht. Je krijgt er een enthousiaste coach om je doel te halen. De vertrouwensrelatie is ook heel belangrijk en daar staat ze ook op. “Ik coach en behandel de personen op maat. Iedereen is uniek en bevind zich in een andere situatie. Een luisterend oor er zijn voor een ander zonder vooroordelen, met een wederzijds respect kan je bergen verzetten. Een vertrouwelijk omgeving aanbieden is een waarde bij Vigores Health.

Zien hoe de personen veranderen. Het blijft me boeien. Men neemt het heft terug in eigen handen, energie is terug op peil en ik zie ze terug genieten. Ik geniet mee en ben vooral dankbaar dat ik hun schakel ben  in het proces naar verandering.”

Bewust gekozen voor de naam Vigores Health. Vigor (= energie) betekent gedrevenheid en in je kracht komen. En Es is een boom die zegt van ik sta er. Elk beginletter heeft een bepaalde betekenis zowel in het coaching als in bij de anti – stress behandelingen.

Dat is mijn doel, mensen weer zichzelf laten zijn en in hun kracht laten staan. Een stukje geluk toevoegen zodat ze zich goed voelen in hun vel”, vertrouwt Anja mij gepassioneerd toe.

Interview door Ineke Weyhaeghe