Wie ben ik?

 

Stress ombuigen naar energie, in je kracht met kleur en de natuur

Op een bepaald moment werd ik overspoeld door het leven, eerder dan dat ik het in volle kleuren beleefde. Na een intensieve carrière als hoofdverpleegkundige en een daaropvolgende burn-out besefte ik dat het tijd was om mijn ware kleuren te laten schitteren, zowel van binnen als van buiten, in harmonie met mijn hoofd en hart.

Kleur en energie, als een krachtig duo, hebben de kracht om inspiratie, perspectief en transformatie op een potentiële manier te brengen. Ontdekken welke kleuren je in je kracht zetten en balans brengen, het ervaren van kleuren in de natuur om je groei te bevorderen: het zijn manieren om dichter bij je passie en persoonlijke ontwikkeling te komen.

Kleur brengt je met één stap dichter bij je ware zelf en je groei. Ontdek jouw kleur en de boodschap erachter om volledig in je kracht te staan. Leer je kernkwaliteiten kennen, zodat je met kleur en volledige authenticiteit voor jezelf kunt staan. Het is een reis van zelfontdekking en zelfexpressie die je in staat stelt om jouw unieke pad met kleur te schilderen. Laat kleur niet alleen in je werk en privé, maar ook in je relaties bloeien.