Anti-stress traject

Anti -stress ervaren …

Wil jij perfect zijn? Wat is perfectie voor jou? Is perfectie voor jou de betekenis zonder fouten of gebreken door het leven gaan. Een vorm van absolute volmaaktheid?

Ken jij iemand die perfect is? Jezelf? En hoe ervaar je dag in dag uit wat het doet met je? Kost het je een pak energie of krijg je er energie van? Zorgt je perfectie dat je niet direct verder kan? Je hebt de neiging om zaken in je leven steeds te verbeteren, je vraag jezelf af of dat het wel goed genoeg is of dat je zelf genoeg bent.

Keuzes maken ja, maar niet zonder de controle te kunnen loslaten. Om te leren leven met de imperfecties. Je imperfecties maken je uniek, menselijk. Maak terug de connectie met jezelf en de andere als je authentieke ik en zie de perfectie van de imperfectie.

De perfectie van de imperfectie

In deze 1 op 1 sessies van twee uur help ik je bij je perfect zijn. Om de perfectie te zien in de imperfectie. Als je het laatste kan toelaten gaat een heel andere wereld voor je open. Wees de mooiste versie van jezelf. Omarm je kwaliteit en beleef het als een match voor het leven elke dag opnieuw.

Perfectionisme is een deel van jezelf. Zolang de perfectie niet de bovenhand krijgt, is alles nog goed. Weet dat constant perfect willen zijn erg vermoeiend is en je heel veel stress kan bezorgen. 

Perfect zijn kan zich uiten op verschillende manieren. Je kan moeilijk loslaten, moeite hebben met grenzen te stellen, faalangst hebben. En er zijn er nog meer. 

Na deze sessies weet je

  1. Wat je wilt veranderen, hoe je een leven kan leiden met minder stress
  2. Hoe je bewustzijn en loslaten van de blokkades om in je kracht te komen
  3. Helderheid welke stappen jij nu kan nemen. Zodat je dromen ineens haalbaar worden

Je voelt een boost in je energie en zult merken dat dingen makkelijker naar je toekomen na deze sessie. Je krijgt praktische handvatten om hiermee aan de slag te gaan.

De sessies gaan door via Zoom, Facebook Messenger, in de praktijk of op een locatie dicht bij jou.

 

 

90 minuten 

 

De moed van imperfectie is een gekleurd blad in plaats van een wit, zwart of grijs blad.

Anja Plets

Perfect bestaat niet, zei Anja. Ja wel zei ik, ik ben het levend bewijs. Stilletjes aan zag ik dat perfectie eindelijk niet bestaat. Anja geeft mijn ogen geopend. Vond de manier van coaching en inzichten goed gebracht.

Marie

Een leuke en hartverwarmende manier van coaching. Kan nu veel beter omgaan met wat er op mijn pad komt. Terug meer rust gekregen in mijn hoofd. Ik raad het iedereen aan.

Isabelle

Controle hebben, alles in orde hebben, perfect zijn. Ik was goed bezig en toch voelde het niet zo aan. Blij dat ik Anja op tijd tegen kwam. Loslaten lukt al een stuk beter. Al geef ik toe de ene dag is de andere niet. Ik heb door Anja ingezien wat het allerbelangrijkste is. 

Victor