In je kracht staan. Ik doe het via de natuur en kleur.

Herken je het volgende

√ Je wilt gehoord, gezien en gewaardeerd worden.

Je staat op een kruispunt in je leven of je geraakt niet op je plek waar je zou willen zijn?

Je zoekt je droomjob en je krijgt steeds een krop in je maag wanneer je telkens naast die job van je leven grijpt, wanneer je talenten wilt laten zien, maar geen kans toe krijgt.

Je wilt meer in je kracht staan, doormiddel van kleur en/of de natuur die jou echt helpt.

√ Je stress zorgt er voor dat je het moeilijk hebt op verschillende domeinen in je leven.

 

De aanpak van Vigores Health zorgt er voor verandering en verbinding. Een aanbod op maat gebracht, gebruik makend van kleur en de natuur. Laat je onderdompelen in een wereld waar dromen,  ideeën vorm en ruimte krijgen.

Nog nooit is persoonlijke ontwikkeling zo leuk geweest. Twijfel niet langer en ga aan de slag. Begin nog vandaag.

 

 

Absoluut de moeite waard, 100% zeker

Vind het super dat je 10 euro korting krijgt. Mijn vriendin en ik hebben heel veel van de workshop genoten. Veel tips gekregen en op een leuke manier door Anja gegeven. Een echte aanrader. 

Els

Even je gegevens invullen en geniet van je 10 € korting om meer in je kracht te staan. Vermelde CODE VGNKPW1. Niet cumuleerbaar met andere acties.

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Laat je inspireren

Volg me op Facebook of Instagram. Vind je het leuk als ik je een maandelijkse nieuwsbrief stuur met inspiratie, motivatie en tips? Laat dan hier je gegevens achter.

* indicates required

Vigores Health houdt je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen, belangrijkste informatie en inspiratie. Om de informatie te ontvangen, vink hieronder het vakje aan. Je ontvangt niet meer dan 1 mail per maand.

Je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Aanbod van Vigores Health

relaties, verbinding, kracht | coaching
ontspannen, evenwicht, energie | anti – stress behandelingen
ontmoeten, ervaren, groei | workshops voor particulieren en teams

Copyright © 2023, Vigores Health. All rights reserved.