Sta in je kracht met de natuur en kleur.

Dit is mijn gratis weggever, een cadeaubon van 10 euro speciaal voor jou

 

Herken je het volgende

√ Je wilt gehoord, gezien en gewaardeerd worden

Je staat op een kruispunt in je leven of je geraakt niet op je plek waar je zou willen zijn?

Je zoekt je droomjob en je krijgt steeds een krop in je maag wanneer je telkens naast die job van je leven grijpt, wanneer je talenten wilt laten zien, maar geen kans toe krijgt.

Je wilt meer in je kracht staan,  doormiddel van kleur en/of de natuur die jou echt helpt.

De aanpak van Vigores Health zorgt er voor verandering en verbinding. Een aanbod op maat gebracht, gebruik makend van kleur en de natuur. Laat je onderdompelen in een wereld waar dromen,  ideeën vorm en ruimte krijgen.

Nog nooit is persoonlijke ontwikkeling zo leuk geweest.

Twijfel niet langer en ga aan de slag. Begin nog vandaag.

 

 

Absoluut de moeite waard, 100% zeker

Vind het super dat je een gratis cadeaubon van 10 euro krijgt. Ik vond het heel leuk dat Anja het aanbied op haar website. Ik heb er van genoten. Veel tips gehad en op een leuke manier gegegeven. 

Els

Even je gegevens invullen en je ontvangt een WAARDEBON VAN 10 EURO om MEER IN JE KRACHT TE STAAN. Niet cumuleerbaar met andere acties.

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Laat je inspireren

Volg me op Facebook of Instagram. Vind je het leuk als ik je een maandelijkse nieuwsbrief stuur met inspiratie, motivatie en tips? Laat dan hier je gegevens achter.

* indicates required

Vigores Health houdt je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen, belangrijkste informatie en inspiratie. Om de informatie te ontvangen, vink hieronder het vakje aan. Je ontvangt niet meer dan 1 mail per maand.

Je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Aanbod van Vigores Health

relaties, verbinding, kracht | coaching
ontspannen, evenwicht, energie | anti – stress behandelingen
ontmoeten, ervaren, ontdekken | workshops en teams

Copyright © 2022, Vigores Health. All rights reserved.