Verwen je moeder op een speciaal manier

Speciale Moeder en dochter moment. Niet cumuleerbaar met andere actie.

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Actie moederdag

Moederdag nadert snel, en het is tijd om je liefhebbende moeder of jezelf te trakteren op een moment waar zij of jij  graag in het zonnetje wordt gezet.

Vigores Health biedt héél wat mogelijkheden om alle mama’s die dag nog dat tikkeltje meer te laten stralen! Van uitgebreide relaxatie tot verzorgende kleipakkingen en arrangementen, je bent op het juiste adres.

Speciaal voor Moederdag, bied ik twee leuke extra’s!

  1. Reserveer vandaag nog je ‘Algen Arrangement van €100, nu uitgebreid en inclusief  met een gratis ‘mini gezichtsreflex’ of een ‘handmassage’ erbij! Ervaar een pure verwennerij met Vigores speciale arrangement. Maak vandaag nog een afspraak en maak iemand (of jezelf ?) dubbel gelukkig! Mis deze verwennerij niet. Boek nu.

      Actie geldig tot 15/06/2024

 

2. Reserveer vandaag nog een ‘Workshop, in balans en kleur’ en vier samen. Een speciale aanbieding voor dochters en moeders! Breng je moeder mee naar de workshop en ontvang een exclusieve korting voor beiden.

Maak samen herinneringen en leer nieuwe vaardigheden, terwijl jullie genieten van deze unieke moeder en dochter ervaring. 

Korting t.w.v. € 30/p.p NU voor 67/p.p. – geldig tot 20/06/2024

Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt.

Voor alle fantastische moeders, gun jezelf een moment van verwennerij waar je echt naar uitkijkt. Met de cadeaubonnen van Vigores Health kun je zelf het perfecte geschenk uitkiezen en jezelf verwennen met iets waar je echt van geniet. Je verdient het.

Eenmalig aanbod. Nu uitzonderlijk als Moederdag deal. Wees er vlug bij.

Voorwaarden bij de deals:

*1 per persoon te gebruiken

* Enkel voor vrouwen

* Indien de data niet passen voor jullie om deel te nemen aan de workshop, laat het me dan weten en ik zal mijn best doen om een alternatieve oplossing te vinden die beter bij jullie schema past.

 

Copyright © 2024, Vigores Health. All rights reserved.