Power

 

Stress ombuigen naar energie

De Persoonlijke Kracht Methodiek meet, versterkt en maakt je Persoonlijke Kracht zichtbaar. Daardoor word je beter gezien, gehoord en gewaardeerd en kun je meer bereiken en betekenen.  

Sta in je kracht en ervaar een wereld van verschil.

Anja Plets

Maak kennis met de Persoonlijke Kracht Methodiek 

Ken jij het volgende? Je wilt in je kracht staan, zodat je goed voelt. En toch lukt het niet. Je geraakt niet vooruit en weet niet hoe het komt.

Dan is het tijd om een workshop te volgen om je Persoonlijke Kracht zichtbaar te maken. Zodat jij wordt gehoord, gewaardeerd en je sleutel vind om terug in je kracht te staan. Als jij in je kracht staat, wordt je opgemerkt. Je straalt en alles verloopt goed. Je kan steeds in cirkels blijven ronddraaien of je ga staan in je kracht door je kracht te kennen voor wat je staat.

De workshop het Imago Spel van 90 minuten kan je online of op een locatie volgen. Super leuk om mee te doen. Je krijgt inzichten om meer in je kracht te staan. Volg de facebookpagina van Vigores Health en  mis geen enkele workshop.

90 minuten – 35€/persoon

 

Wil jij in je kracht staan?

Kies jij ook voor kwaliteit van leven met behoud van enerige en vitaliteit? De Persoonlijke Kracht Methodiek legt de nadruk op wat er is. Met een positieve waardering voor jouw kracht en talenten.

Even tijd maken om een vragenlijst in te vullen. Je Persoonlijk Kracht rapport wordt opgemaakt.

In de workshop gaan we aan de slag met de Persoonlijke Kracht rapport. Heel leuk en vooral heel doeltreffend om terug in je kracht komen te staan. Het is een echte transformatie omdat jij je waarden en je drijfveren kent en deze in je dagelijks leven kan toepassen.

Tijdens de 3u durende workshop kom je te weten wat je verlangen is en jouw Powertype is. Ontdek en omarm je Powertype, je grootste kracht. Je vind je sleutel voor succes en geluk.

Wil je helemaal voor gaan? Kies voor een Power coaching sessie of volg de workshop blauwdruk om nog meer inzichten te krijgen, waar je je vier grootste krachten ontdekt. Word de persoon wie je echt bent.

Je hebt de eerste stap gezet om meer in je kracht te komen te staan. Goed van je. Je ontvangt van mij de link om verder te gaan.

Maximum 10 personen per workshop.

Meer info verkrijg je wanneer je bent ingeschreven voor de workshop.