Power

 

Stress ombuigen naar energie

Sta in je kracht en ervaar een wereld van verschil.

Anja Plets

 

Hoe zou het zijn om je persoonlijke kracht te kennen?

De Persoonlijke Kracht Methodiek meet, versterkt en maakt je Persoonlijke Kracht zichtbaar.

Heb jij het gevoel dat je steeds de verkeerde richting opgaat of dat je op een kruispunt van je leven staat? Ken jij je drijfveren en wat jou zo uniek maakt?

Je kan steeds in cirkels blijven ronddraaien of je ga staan in je kracht door je kracht te kennen voor wat je staat. Ontdek en omarm je Powertype, je grootste kracht. Je vind je sleutel voor succes en geluk. Jouw Persoonlijke Kracht rapport krijg je mee naar huis zodat je het steeds kan nalezen.

 

Hoe verloopt het allemaal?

Je hebt de eerste stap gezet om meer in je kracht te komen te staan. Goed van je. Je ontvangt van mij de link om verder te gaan. Even tijd maken om de actie uit te voeren en je Persoonlijk Kracht rapport wordt opgemaakt. Jij krijgt een rapport ter plaatse of tenzij het anders is afgesproken. Hoe mooi is het wanneer je waarden en drijfveren kent die passen bij jou om de persoon de kunnen zijn wie je echt bent.

In de workshop gaan we aan de slag met de Persoonlijke Kracht rapporten. Heel leuk om te doen en vooral heel doeltreffend om terug in je kracht komen te staan. Het  een echte transformatie omdat jij je waarden en je drijfveren kent en deze in je dagelijks leven kan toepassen. En daar stopt het niet bij.

Maximun 10 personen per workshop.

Meer info verkrijg je wanneer je bent ingeschreven voor de workshop.

De workshops gaan door op verschillende locaties. Hou de FB pagina in de gaten wanneer de volgende Power workshop doorgaat.