Workshops

 

Stress ombuigen naar energie

Kom tot rust en in je kracht. Bekijk hieronder wat jij het meeste nood aan heeft om terug in je kracht te staan.

Vigores Health staat voor verbinding. Verbinding gecombineerd met een vleugje puurheid, persoonlijke kracht en plezier. Het wordt genieten en een grote verrijking welke workshop of groepswandeling je kiest. 

Inclusief een lekkere, gezonde drank.

Anja Plets

WORKSHOPS EN GROEPSWANDELINGEN WAAR VERBINDING CENTRAAL STAAT

Vroege ochtendwandeling

Individuele wandeling 

  90 minuten 

In je leven dien je constant afscheid te nemen. Je ervaart een verlies maar kan er moeilijk met anderen over praten. Veranderingen die zwaar kunnen doorwegen. Dan is een luisterend oor, iemand die er is voor jou, die je begeleidt wat jij nodig heeft.

Een verlies kan je op verschillende domeinen plaats vinden. Je kan iemand missen omdat de situatie verandert is, het verlies en gemis van een dierbare,  je baan verliezen, een relatie die verbroken wordt. Verlies kan zwaar wegen op je.

We trekken er vroeg op uit.

Veerkrachtig wandelen

Groepswandeling maximum 10 personen

  2u – €35 / persoon

Veerkrachtig wandelen is een combinatie van bosbaden en interactieve wandelingen. Laat je gedachten even wegebben. Je wordt geprikkeld en verbonden met de prachtige natuur rond om je. Ervaar de rust,  de stilte en de ruimte om je heen.

Een ontspannende belevenis die je inspiratie biedt in elk seizoen van het jaar.

Gaat door telkens de derde zondag van de maand van 9u tot 11u. 

Power

Workshop maximum 10 personen

90 minuten / 3u  

Wil jij meer gezien, gehoord, gewaardeerd worden? Kortom meer in je kracht staan? In deze workshops kom je op een leuke en bijzonder manier om te weten wie je bent. Wat je drijfveren zijn en voor wie je staat. Je krijgt tips om deze nog meer toe te passen in je dagelijks leven. Weten wie je bent en voor wat je staat.

Ook leuk om je teamleden om een ander manier te leren kennen. Of heb je gewoon zin in iets leuks en een positiviteit? Kijk even waar jij nood aan hebt.

Arrangementen

Meet and greet

Groepswandeling maximum 10 personen

  2u – €35/persoon

Nieuwe mensen leren kennen, voor een gezellig babbel of om het alleen zijn te verbreken.  We beginnen onze wandeling op het afgesproken punt. Het worden twee aangename uren om verbinding te maken met iemand die je niet kent. Leg nieuwe contacten, vind je wandelbuddy’s en maak vrienden voor het leven.

Verbinding maken was nog nooit zo leuk.  Tijdens de wandeling krijg je enkele leuke opdrachten waarmee je aan de slag gaat.

Arrangementen

ComUwalk

Groepswandeling maximum 10 personen

2u – €35/persoon

Kom u wandelen? Goed idee. Mooie momenten gebeuren door een samensmelting van samen zijn en genieten van de natuur.

We gaan op pad met in gedachten ons eindbestemming te halen. Intussen sprokkelt je inspiratie die je haalt uit de natuur.

Waar we terecht komen is nog een verrassing. Wandelingen gaan door op verschillende locaties en tijdstippen.

Match in heaven

Individuele wandeling / online sessie

  90 minuten

Hoe zou het zijn voor jou wanneer jij jouw soul mate zou vinden? Niet meer alleen thuis komen, niet alleen naar een feest hoeven te gaan.

Maak er werk van, neem nu vandaag nog contact op en start met een nieuw verhaal. Een begin van iets moois,  om verder te gaan met z’n tweeën.

De individuele sessie biedt je geborgenheid en ruimte om stap voor stap je verhaal te laten groeien.

 

 

Workshops, voor volwassenen, gaan door op verschillende locaties. Voor de groepswandelingen trekken we er 2 uur op uit. Na je inschrijving en betaling ontvang je een mail met meer info. Interesse of kon je er niet bij zijn? Laat je gegevens achter en ik contacteer je terug.

De workshops in de natuur gaan steeds door ook bij regen, behalve bij hevige buien, gladde wegen , weercode oranje of rood dan krijg je een annulatie uiterlijk 1 dag vooraf via e-mail.

Anja Plets

Heb jij nood aan ontspanning?

Bekijk eens het programma van Avanasan. Na de corona tijdperk vind je me terug om je te helpen ontspannen met een ontspannende voetmassage, de beginsel van voetreflex en de metamorfose massage.

Inschrijven kan je via de website van Avanasan (vroeger: VormingPlus)