Wandel Coach

 

Stress ombuigen naar energie, in je kracht met kleur en de natuur

Elke wandeling in de natuur levert  meer op dan wat we zoeken.

John Muir

Werkwijze

Als wandelcoach neem ik je mee op wandeling in de natuur (bos, duinen of zee), waarbij ik de natuur gebruik als metafoor. Laat je stress in de natuur, in de groene omgeving, van je wegglijden tijdens deze stress vrije wandeling.

Het kijken naar groen heeft een stressreducerende werking en herstelt het concentratievermogen van aandachtsmoeheid. Jij krijgt frisse en een nieuwe inzichten hoe je stappen kan zetten. 

Doeltreffend bij

Ben je angstig, ervaar je onrust, stress, verloopt alles veel minder trager, jouw concentratie is veel minder.

Op een originele manier ga je kennis maken hoe jij terug verbinding maakt met jezelf door middel van de natuur.

Je gaat aan de slag met mindfull bewegen, ademhalingsoefeningen en andere oefeningen. Leren ontstressen in een korte tijd.

Individuele losse wandelingen

Individuele losse wandelingen

Regio: West – Kust en Brugge

Duur: 2u / Prijs: €90, incl. btw

Wandeltraject

Wandeltraject bestaat uit eerst een vrijblijvend gratis kennisgesprek gevolgd door vier wandelingen van telkens twee uur.

Regio: West – Kust en Brugge

Duur: 2u / Prijs: €387 incl. btw

Wandelen is goed voor je

Wandelcoaching is een krachtige manier van coaching, waarmee de natuur als inspiratie wordt gebruikt. Wie wandelt, ziet zichzelf veranderen.

Je voelt reeds het verschil in het begin van je wandeling. Wandelen geeft je rust, je ervaart de ruimte, de natuur brengt je tot rust.

 

Naar buiten gaan, bewegen en stappen zetten. Wandelcoaching is goed voor je, het helpt. Samen bewegen, praten, met je vraag aan de slag gaan. Het geeft je terug richting en zingeving. 

Weten waar je voor staat, wat je belangrijk vindt, wie je bent. Daar gaat het om. Al die extra’s en overbodigheden te vervangen door energie. Je voelt je goed. Je leven krijgt meer kleur. 

Wandelcoaching gaat door gans het jaar, tenzij de weersomstandigheden het niet toelaten.

Ik weet nog heel goed hoe ik mijn vraag stelde en hoe Anja vroeg of dat ik wilde de stap zetten. Ik heb stappen gezet en hoe. De vele en positieve reacties die ik kreeg van mijn omgeving nam ik graag in ontvangst. Het is een mooi ervaring die ik iedereen wil aanraden.

Silke

Wandelend in de natuur, aan de slag met natuurelementen. Rust ervaren en stappen zetten. Heel leuke wandenling met een professionele en enthousiaste coach. Heel hartverwarmend. Ben blij dat ik Anja tegenkwam. 

Katrien

Door Anja heb ik geleerd wie ik ben, voor wat ik staat en heb ik mijn zelfvertrouwen terug gevonden. Dat duwtje in de rug had ik nodig. 

Tom