Werkwijze

Werkwijze

Ik nodig je uit voor een gratis kennismakingsgesprek. Aanvragen kan via skype, facebookmessenger of Whatsapp. Daarna volgt een intake gesprek om je loopbaanvraag in kaart te brengen.

[maxbutton id=”1″ url=”https://vigoreshealth.be/contact/” text=”GRATIS GESPREK” ]

 

Tijdens de individuele coaching sessies gaan we dieper in op blinde vlekken, storende patronen… dingen waar je op vast loopt. Het wordt een loopbaantraject met boeiende en vernieuwde inzichten.

Je loopbaanvraag wordt vervangen door je loopbaandoel. Loopbaanbegeleiding is een proces, een weg dat je maakt, waar jij centraal staat. Waarbij je meer inzicht krijgt in je talenten, je competenties en zoveel meer. Wanneer je kiest om te veranderen van job wordt je ondersteunt in alle aspecten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van je verkennend onderzoek van de interne en externe arbeidsmarkt.

Je bent uniek. Iedereen is anders. Zo wordt er op maat gewerkt bij Vigores Health en krijg je de begeleiding die het best past bij jou om de beste resultaten te krijgen. Een persoonlijk ontwikkelingsplan wordt opgesteld. Zodat je er sterker komt te staan in je huidige job of naar de arbeidsmarkt.

*Loopbaancheque 1: Intake en uitwerken van je loopbaanvraag. Tijdsduur: 4u, twee sessies van 2u,
*Loopbaancheque 2: Dieper uitwerken en gerichte begeleiding op maat. Tijdsduur: 3u, twee sessies van 1u30

Vigores Health loopbaanbegeleiding kan je vinden op verschillende locaties. Ook zaterdagvoormiddag kan je terecht bij Vigores Health voor loopbaanbegeleiding.

 

Loopbaancoaching van Pygmalion is erkend partner door de VDAB. http://pygmalion-loopbaanbegeleiding.be/

Ik garandeer jou een persoonlijke en professionele aanpak, gekenmerkt door een unieke en een dynamische, positieve benadering van jouw loopbaanvraagstuk. Samen met jou wordt gekeken naar je talenten, passies, competenties, drijfveren en waarden. Zodat je meer inzichten en meer mogelijkheden verkrijgt.

Met volle overgave en creativiteit word je gecoacht en net die andere gedachte kan je carrière een boost geven! Op een prettige manier (samen) doelen stellen en de weg naar beweging inzetten.

Wat er gezegd wordt tijdens je individueel traject is vertrouwelijk. Je kan in alle vrijheid zeggen wat je knelpunten zijn.

 

 

 

 

 

Copyright, Vigores Health, 2020