Formules relaxatie


Aanbod formules relaxatie bij Vigores Health

Alles heeft zijn eigen trilling en frequenties. Alles bestaat uit energie. Met de producten die Vigores Health gebruikt ervaar je bootst. Je ont-stress, je krijgt energie.

Waarom kiezen voor de formules relaxatie bij Vigores Health? Vigores Health biedt je specifieke en unieke formules relaxatie aan. Op maat werken is eigen aan Vigores Health werkwijze en dat merk je.

Weet je wat ik zo mooi vind. Dat ik mijn klanten ziet stralen na een behandeling. Ik zie ze in beweging komen, stappen zetten in de goeie richting en stralen. Ik vind het een voorrecht dat ik een schakel mag zijn tijdens de verandering.

 

Praktijkruimte

Bij Vigores Health is de mooie en rustgevende praktijkruimte ingericht zodat je kan genieten zonder gestoord te worden van al de storende prikkels. Enkel prikkels van ontspanning wordt je gewaar. Je komt tot rust. Je energie wordt terug op geladen zodat je terug tegen aan kan gaan. Bij Vigores Health ligt de klemtoon om te genieten en tot rust te komen. Puur ont-stressen.

De behandelingstafel is van hoge kwaliteit zodat je tijdens de behandeling comfortabel ligt. Zonder dat je rugpijn of nekpijn ondervindt.

Na je behandeling geniet je nog van een glas en een gezonde toots.

Vigores Health staat voor een gerichte persoonlijke aanpak. Kom terug in je kern en ondervind je energie(doorstroming). Het zijn duo’s die een grote invloed hebben om je gezondheid.

 

Anti-stress behandelingen

Gebruik makend van de hoogwaardige, biologische producten is een feit. En dat merkt je, puur verwennerij. Geniet van je relaxmoment bij Vigores Health.

 

Overzicht behandeling

Anti-stress rugbehandeling

Detox massage

Harmoniserende pakkingen

Hormonen balans massage

Vitaliteitsbehandeling

Magnesium pakking

Voetreflexologie

 

Copyright, Vigores Health, 2020