Afspraken

Afspraken  bij Vigores Health

Openingsuren van maandag tot en met zaterdagmiddag. Enkel op afspraak.

Abonneer je op de nieuwsbrief via de website om op de hoogte te blijven van de laatste promoties. Houd de Actie in het oog. Je leven in balans brengen, betekent ook zorgen voor jezelf. Denk aan volgende gezegde: “Als je voor jezelf kan zorgen, kan je  ook voor iemand anders zorgen.”

Like de pagina van Vigores Health op Facebook en maak zo kans om  een gratis behandeling te winnen!

Tarieven en afspraken: Bij Vigores Health is stress en burn-out coaching en lichaamswerk is de eerste sessie altijd gecombineerd met een intakegesprek.

 

AFSPRAAK

1.Ben je verhinderd, wil me dan graag telefonisch verwittigen minstens 24 uur op voorhand. Zo kan ik  jouw afspraak nog laten innemen door een iemand anders. Op al de activiteiten zijn de Algemene voorwaarden en disclaimer van toepassing.

2. Je wordt verzocht contant te betalen.

3. Voetreflexologie en metamorfose massage aan huis: binnen de regio van Veurne, Koksijde, Sint-Idesbald, Nieuwpoort stad wordt de prijs gehanteerd, daarbuiten wordt er forfaitaire verplaatsingskost aan gerekend.

4. Prijzen zijn inclusief 21 % BTW voor particulieren, exclusief 21% BTW voor zelfstandigen en ondernemingen (facturatie).

5. Om de privacy te respecteren wordt er gevraagd om op het afgesproken tijdstip langs te komen, niet vroeger.

 

DISCLAIMER

Vigores Health claimt niets, doet geen beloftes en geeft geen garanties. Iedereen geassocieerd met dit werk, inclusief maar niet beperkt tot lichaamswerk, zie aanbod, stellen geen diagnose noch behandelen specifieke gezondheidsproblemen. Alleen jij bent verantwoordelijk voor het toezien op en het continueren van uw eigen medische behandeling en zorg. De behandeling vervangt geen dokters consult.

 

Copywrigth, Vigores Health, 2019