Vitaliteit kleipakking

 

Stress ombuigen naar energie, in je kracht met kleur en de natuur

Als je vitaliteit goed zit, kan je de wereld aan.

Anja Plets

Herken je het volgende? Minder power, minder energie. Je sleep je van hier naar daar. Je wilt terug je energie voelen stromen en kunnen doen wat je graag doet. Maar het lukt je niet. Dan is het tijd voor een vitaliteit pakking. Zodat je terug in je kern, in je kracht komt te staan.

De vitaliteit kleipakking is een boots voor je lichaam. En dat voel je. Zelfs nog dagen na de behandeling.

Voor wie van toepassing?

  1. Bij stress, burnout, oververmoeid, moeilijk kunnen slapen, moeilijk loslaten.
  2. Welke twee actoren bepalen voor een groot deel je gemoedstoestand? Het zijn je emoties en je hormonen. Twee actoren die niet te onderschatten zijn.
  3. Gewoon om jezelf te verwennen of een beter algemeen welzijn te verkrijgen.

Phytho 5 behandelingen zorgen ervoor dat je terug je innerlijke rust vindt. Kom terug in je kracht. Een proces met bijzondere geuren, kleuren en sensaties. Welkom in een wereld van absoluut welzijn.

Vitaliteit kleipakking en ontspannende massage Phyto 5

Hier wordt terug gewerkt op maat. Het op maat werken wordt door de klanten enorm gewaardeerd. De diepere werking zorgt voor gerichte en meer resultaten.

Je vitaliteit kleipakking is een combinatie van verschillende diepinwerkende behandelingstechnieken. Er steeds gewerkt met klei van Phyto 5 op een bepaald lichaamsdeel aangevuld met een ontspannende massage. Wat jij verlangt of wat jij op het moment nodig heeft.

Behandeling duurt 1uur. Wil je langer genieten of ga je voor meer vitaliteit? Kies dan voor de luxe vitaliteit kleipakking met ontspannende massage met een tijdsduur van 1u30. Bij deze behandelingen worden extra producten gebruikt en meer manuele technieken toegepast.

Stappen behandeling

Genieten van een algenvoetbad – behandeling op maat  – Nazorg met Phyto 5 producten op maat

Afhankelijk van het seizoen, jouw bioritme of de eventuele problemen wordt een aangepaste kleipakkingen en behandeling gegeven.

Resultaat

Je hebt een diep ontspannend gevoel van heel je lichaam die nog uren aanwezig is. Je energie kan terug stromen. Je hebt het gevoel van een weldoende ontspanning.

De Phyto 5 harmoniserende kleipakkingen zijn bekend om de bijzonder diepgaande werking. Daarnaast zorgt elke klei voor een bijzondere energie. Gecombineerd met de werking van het chromatoestel en de biostimulator verkrijg je een specifieke en bijzonder resultaat.

De Phyto 5 kleimaskers zijn heel rijk aan mineralen en hoogwaardige producten. Daarnaast hebben ze voedende en herstellende functie. De kleipakkingen voelen heel aangenaam aan. Doordat de klei niet opdroogt. Zo kan de huid verder ademen en zorgt de klei voor een soepel effect.

Nog andere eigenschappen van de vitaliteitsbehandeling:

  • Verbetert voelbaar de elasticiteit van de weefsels
  • Versnelt zichtbaar de celgeneratie
  • Verhoogt de afvoer van toxines
  • Verbetert de arteriële, veneuze en lymfecirculatie
  • Tonifieert zichtbaar de huid en weefsels

 

Wat is lichttherapie?

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat je cellen reageren op lichtfrequenties. Het gekleurd licht kan je je cellen een boodschap geven zodat je een natuurlijk herstel activeert.

De Quatum energie van Phyto 5 heeft een positieve werking op je lichaamsystemen zoals je hormonaalstelsel, bloedsomloop, zenuwstelsel en lymfesysteem.

Het licht en kleur heeft een brede waaier aan mogelijkheden zowel op lichamelijk als emotioneel gewerkt worden met licht en kleur.

 

De combinatie met de lichttherapie en de biostimulator zorgen voor een diepere werking.