Hormonen balans kleipakking

 

Stress ombuigen naar energie

De hormonen zijn van onschatbare waarde in je lichaam. Ze beïnvloeden al je lichaamsprocessen. De hormonen vormen een verbinding tussen je lichaam en je emoties. Ze hebben een grote invloed op je gevoel, op je welbevinden, je gedrag en je karakter.

Door verschillende factoren kunnen er verstoringen ontstaan. Zoals bij stress, de overgang, menopauze, omgevingsfactoren, emotie, voeding, medicatie, hormonenbehandeling.

Terug in balans na je hormonen balans massage. Weg met de vervelende symptomen. Je herken terug jezelf, je bent terug vrouw.

Naast de werking van de hormonen geeft de buik plaats voor verschillende belangrijke organen. Je buik is een niet te onderschatten plek waar er het een en ander verwerk wordt. Wist je dat je darmen voor een heel groot deel, maar liefst 80%, je immuunsysteem bepalen?

Je buik kan signalen geven van spanning of stress die pijn veroorzaken waardoor je zowel lichamelijk als mentale klachten krijgt. En juist in de buik hebben spanning en stress de neiging om op te stapelen in de organen. Met als gevolg dat je pijn hebt die kan uitstralen elders in je lichaam.

De hormonen balans massage met de bloem, met de 5 verschillenden soorten klei, op de buik is ideaal om je energie te versterken en te harmoniseren. Een aanrader om je hele systeem in balans te brengen en om in je kracht komen te staan. Voor dat de bloem kan toegepast worden, wordt er altijd gestart met één klei.

Voordelen van een hormonen balans massage

De voordelen van een hormonenbalans massage zijn onmiskenbaar en proactief. Daarnaast heeft het een goede werking op het middenrif waardoor het zich beter kan bewegen wat een positieve werking heeft op je ademhaling en zo je gezondheid verbetert.

De hormonen balans massage kan ondersteunend werken bij:

  1. Hormonen therapie
  2. Slaapproblemen
  3. Vermoeidheid
  4. De overgang, menopauze
  5. Na de zwangerschap
  6. Menstruatieklachten
  7. Moeilijk kunnen loslaten
  8. Onderhoud van je hormoonstelsel en de bijhorende functies

Daarom geeft deze behandeling een groot comfortabel gevoel van ontspanning en zorgt dat je meer in je kracht komt te staan. Je energie krijgt een bootst. Wat je gezondheid zeker ten goede komt.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat je cellen reageren op lichtfrequenties. Het gekleurd licht kan je je cellen een boodschap geven zodat je een natuurlijk herstel activeert.

Het licht en kleur heeft een brede waaier aan mogelijkheden zowel op lichamelijk als emotioneel gewerkt worden met licht en kleur.

 

De Quatum energie van Phyto 5 heeft een positieve werking op je lichaamsystemen zoals je hormonaalstelsel, bloedsomloop, zenuwstelsel en lymfesysteem.

Oorzaken die kunnen leiden tot een minder werking van je darmen

Bepaalde voedingstoffen zorgen voor een verhoogde spanning en minder werking van de darmen zodat het vertering en het verwerkingssysteem in de knoei geraakt. Ook stress, opgeslagen emoties, langdurig zitten, een verkeerd eetpatroon. Alcohol, cafeïne, gifstoffen, zware metalen zorgen voor verharding van de organen.

Het effect van een buikmassage 

Phyto 5Bij je hormonen balans klei pakking geniet je van een zachte lymfe massage waardoor je een ontspannend gevoel krijgt. Binnen enkele minuten voel je het effect. Je organen beginnen veel beter te werken. Met als gevolg dat de processen in je lichaam beter verlopen. Je voelt je beter in je vel, energie neemt toe, je voelt je fitter, je immuniteit versterkt en je spijsvertering verloopt beter.

Ook een positieve werking op je stoelgang en je hebt na een tijdje ook een betere houding. Je buik wordt platter en je rug rechter. Op hormonaal gebied sta je weer terug in je kracht.

Tijdens de pakking wordt gebruik gemaakt van lichttherapie en de biostimulator van Phyto 5.

 

 

 

Twee formules worden aangeboden.

  • De hormonen balans kleipakking met één klei, 45 min. – 55 euro
  • De hormonen balans kleipakking met de bloem op de buik, 60 min. – 75 euro. 

Ervaringen van klanten

“Zo was ik niet voordien. Emoties kwamen uit het niks tevoorschijn en ik had het moeilijk hierbij. Voeg daarbij nog eens de symptomen van een menopauze. Ik had er mijn buik van vol. Eerst was ik niet zo voor de hormonen balans pakking. Reeds na de eerste behandeling voelde ik reeds een duidelijk verschil. Nu is het mijn favoriet, want ik voel duidelijk het verschil. Ik voel me terug goed in mijn vel.”

Een tevreden klant

“Tijdens mijn hormoonbehandelingen was ik volledig uit mijn veld geslagen. Slapen lukte niet meer. Daarbij kwamen nog de opvliegers en ander ongemakken erbij. De kleipakking met de  zachte massage en de producten gaven me rust en ik kwam terug in evenwicht. Ik kon er terug tegen aan. Bedankt, Anja, je was mijn redding.”

Een tevreden klant