Harmoniserende kleipakking

 

Stress ombuigen naar energie

Heb je het gevoel dat je uit balans bent? Je voelt en ervaar het in je dagelijkse routine, het gaat niet zo van een leien dakje. Of heb jij  last van ontstekingen die je parten spelen? Dan is een harmoniserende pakking met Phyto 5 klei wat jij nodig heeft. Phyto 5 kleipakkingen zijn gekend voor hun diepe en doeltreffende werking. De kleipakkingen zijn een bootst voor je gezondheid. Laat je onderdompelen in de rituelen van verbinding en harmonie.

Elk harmoniserende kleipakking heeft zijn eigen specifieke, bijzondere en diepgaande werking. Samen met de  infra-rood warmte wordt je ondergedompeld in een intens welbehagen. Je beleeft een intensief en heel aangename en doeltreffende lichaamspakking. Naast je mini hoofdmassage geniet je van je manuele lymfemassage.

De manuele lymfemassage zorgt ervoor dat je afvalstoffen en lichaamsvreemde stoffen op een doeltreffende manier worden afgevoerd. Het lymfevatensysteem heeft een belangrijke functie bij de afweer tegen micro-organismen en bij de opname en het vervoer van stofwisselingsproducten. Daarnaast geniet je van de weldaad de biostimulator en het chromatoestel. Een krachtig duo.

Beleef het ritueel waarbij je wordt ondergedompeld in de wereld van absoluut welzijn van de Phyto 5 producten. Met verbluffend resultaat. Laat je leiden en genieten van je proces met bijzondere geuren, kleuren en sensaties. Gebruik de producten van Phyto 5 thuis om je ritueel verder te zetten en ervaar de sublieme ervaring.

 

Resultaat

Welk effect heeft een gepersonaliseerde kleipakking op je lichaam? Naast het zuiverend en harmoniserend effect op je lichaam, laadt de kleipakkingen je op, verstevigt het je lichaam en je krijgt meer energie. Je verkrijgt een evenwicht. Dat je er beter uitziet krijg je gratis boven op.

Bijzonderlijk eigenschappen van Phyto 5 kleipakkingen zijn dat ze zijn heel rijk aan mineralen en hoogwaardige producten. Daarnaast hebben ze voedende en herstellende functie. De kleipakkingen voelen heel aangenaam aan. De klei droogt niet uit, zo kan de huid verder ademen. Daarnaast zijn ze nog voedend en hebben een herstelde functie.

 

Keuze uit volgende harmoniserende pakkingen

Alle harmoniserende kleipakkingen zijn voor vrouwen en mannen. De 5 kleipakkingen, zijn pakkingen op maat aangeboden. Gebruik makend van algenproducten, klei en energieserums gecombineerd met lichttherapie, de biostimulator en manuele lymfedrainage.

Je krijgt specifiek wat je nodig heeft op het moment zodat je er ten volle kan van genieten. Na je pakking wordt er nog een gezonde drank aangeboden.

 

Soorten harmoniserende kleipakkingen

Inclusief mini hoofdmassage, exclusief  lymfemassage:

  1. Yellow is je gele kleipakking, een aanrader bij te weinig vitaliteit, last van koude voeten, een goeie ondersteuning bij het afslanken. Bij een minder goed functionerende bloedcirculatie, stramme spieren, stress toestanden, zware of vermoeide benen en te ontgiften. 60 min. – 85 euro  
  2. Balans is een harmoniserende kleipakking met drie soorten klei. Geniet je van de goud- en zilveren kleipakking. De gouden pakking zuivert en heeft een positief effect op je zenuwstelsel en bindweefsel. De violet klei zorgt voor een extra energie.  60 min. – 85 euro
  3. Energy is je paarse kleipakking. Je krijgt een peeling door middel van massage. Een extra energieboots en een super zachte en gevoede huid er boven op. 60 min. – 95 euro

 

Inclusief peeling door een zachte massage, mini hoofdmassage EN lymfemassage:

  1. White is je eerste harmoniserende kleipakking. Heeft een effect op je lymfestelsel en veneuze circulatie. Emotioneel voor loslaten, tevreden zijn en ademen.  90 min. – 125 euro
  2. Bij Safina voel je herboren, Aikya zorgt voor verbinding, harmonie en eenheid. 90 min. – 145 euro

Meer info omtrent de Safina en de Aikya kan je bekomen in de praktijk.

Volg je kuur van vijf behandelingen en voel de diepgaande werking en je energie terug stromen. Je geniet telkens bij  je behandeling van de weldaad van het infrarood paneel. Sterk inwerkend op de weldaad van je lichaam. Boek drie harmoniserende pakkingen en ontvang 10 % korting.

Infrarood paneel

 

Tegenindicaties: bij bestraling en chemo.
Duur: 1u30

 

 

 

Stappen behandeling

Opwarmen met warme algen kompressen – Peeling door middel van een zachte massage

Aanbrengen van de produten – Harmoniseren van de energetische punten met chromatherapie en biostimulator  – Werken met harmoniserende kleipakking en aangepaste producten –  manuele lymfemassage op de betreffende lichaamsdelen volgens de soort pakking  – Reinigen van het lichaam – Nazorg met een lichaamseffleurage met aangepaste  producten per pakking

Aanrader is om de Selextremes, steenzout en de algenbad van Phyto thuis te gebruiken. Zo blijf je genieten van de weldaad en is het een extra meerwaarde voor jou.

 

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond van je cellen reageren op lichtfrequenties. Het gekleurd licht kan je cellen activeren om tot actie te komen zodat je natuurlijk herstel activeert wordt. Er kan zowel gewerkt worden zowel op lichamelijke en het emotionele.

De combinatie van het licht- kleurentherapie en de biostimulator is een krachtig duo.

 

Ben je benieuwd naar de resultaten? Lees hieronder de ervaingen

“Genoten van de pakkingen. Wat ik bijzonder vind is dat Anja naar je luistert. Zo past ze haar producten en de behandeling aan. Hier wordt echt op maat gewerkt.”

Een tevreden klant

“Anja combineert haar medische kennis met de doeltreffendheid van Phyto 5. En dat is een bijzondere combinatie. De pakkingen geven me meer rust, laten me meer ontspannen en hebben een heilzame werking op mijn lichaam.”

Een tevreden klant

“In mijn menopauze herkende ik me zelf niet meer. Door de harmoniserende pakkingen van Anja had ik na enkele behandelingen geen klachten meer. Ik voelde me terug in mijn kracht komen. Ik raad het iedereen aan die last heeft van hun menopauze.”

Een tevreden klant

Of je kiest voor een pakking op rug – onderbenen en voeten, Anti-stress rugbehandeling en kleipakking OF Vitaliteitsbehandeling