Lymfemassage

 

Stress ombuigen naar energie, in je kracht met kleur en de natuur

Lymfemassage

De lymfemassage stimuleert de afvoer van de weefselvocht zodat zowel de afvalstoffen en ook spanningen sneller worden afgevoerd. 

Je krijgt een betere weerstand tegen ziektekiemen doordat de afval – en gifstoffen vlugger uit je lichaam worden verwijderd. Jouw lymfestelsel is even belangrijk als jouw bloedstelsel. De lymfe zorgt er namelijk voor dat de afvalstoffen kunnen vervoert worden. De lymfemassage heeft als doel om het proces van het belangrijke doorstromingssysteem te zuiveren en te ondersteunen.

Het lymfestelsel wordt enorm belast door vervuiling, ongezonde voeding, te weinig beweging, stress en spanningen 

Lymfemassage is een zachte en zeer rustgevende massage.

Voel je herboren en terug meer in evenwicht. Als resultaat heb je minder last van ongemakken en je voel je beter in je vel. En het is niet altijd te wijten aan je leeftijd, maar ook aan de afvalstoffen die zich opstapelen in je lichaam.

 

De lymfemassage 

Manuele lymfemassage is een specialistische massagetechniek met specifieke handgrepen die zorgt dat de lymfe meer wordt activeert en stimuleert.  De zachte en stimulerende lymfemassage heeft een boost op je immuunsysteem.  Klanten zijn er dol op.

Om stress te verminderen en een betere concentratie te krijgen, je mentaal goed te voelen, je vitaler te voelen, je organen te ondersteunen.

Lymfemassage is geen lymfedrainage. De lymfedrainage wordt uitgevoerd door een kinesist.

Sommige vrouwen denken zelfs dat er iets mis is met hun lichaam of dat het hun leeftijd is

In 99% van de gevallen is er helemaal niets mis met je lichaam. Je lichaam heeft nood aan iets extra. Daarna ga je merken dat het allemaal veel vlotter gaat.

De lymfemassage activeert jouw lymfestelsel. Het lymfestelstel  zorgt er voor de afvalstoffen gemakkelijker kunnen verwijdert worden. Je verkrijgt een betere doorstroming van het bloed. 

 

Nog een extra boots

Jouw lymfemassage kan je combineren met je een kleipakking. Een extra weldaad voor je lichaam. Meer info in de praktijk.

Je gezondheid is het belangrijkste wat je hebt. Verwen jezelf met  een lymfemassages en een kleipakking en geeft je lichaam een extra bootst.