Energetische Massage

 

Stress ombuigen naar energie, in je kracht met kleur en de natuur

Voel jij je futloos en kan je een extra portie energie gebruiken? Geniet van je energetische massage en krijg je energie terug in evenwicht. In plaats van je moe te voelen, heb je energie om terug allerlei leuke dingen te doen in je leven.

Een massage op maat, na een kort gesprek kan jij je geniet van je massage.

De energie massage is zeer ontspannend en effectief bij vele klachten, waaronder: hormonale verstoring, psychische klachten, oververmoeidheid, stress of bij het gevoel dat je vastzit en een duwtje extra kan gebruiken. Ervaar de weldaad van deze energetische massage. Puur genieten. Bestel online jouw energetische massage. 

Bij de energetische massage wordt er gewerkt met mineralen en licht- en kleurtherapie van Phyto 5 op de drukpunten en de energiebanen. 

Aanbevolen bij

Stress. Een hele leuke, doeltreffende en diepgaande werking met de combinatie van energetische serums van Phyto 5 met  de biostimulator op de reflexzones en acupunctuurpunten.

Phyto 5 omvat producten voor relaxatie, ontgiftende werking en stimulering. Om terug je innerlijke rust te vinden en tot je kern te komen. Een proces met bijzondere geuren, kleuren en sensaties. Welkom in een wereld van absoluut welzijn.

Of heb je liever een energetisch gezichtreflex behandeling

Laat je verwennen en voel het verschil met de ontspannende gezicht relfex behandeling. Een weldaad en een pure verwennerij. Er wordt gestart me het reinigingen van het gelaat. Gevolgd door een heel  ontspannen gevoel met warme kompressen met algen.  Aangepast serum aanbrengen, instralen acupunctuurpunten en reflexzones gelaat met biostimulator op maat. Je krijgt er een manuele lymfemassage erboven op en een heerlijke doeltreffende – hoofdhuid drukpuntmassage. Nazorg met Phyto 5 producten.

 

Resultaat

De Phyto 5 harmoniserende producten en de werking van de biostimulator en de chromatherapie zijn bekend om de bijzonder diepgaande werking.

Je verkrijgt een specifiek en bijzonder resultaat. Je hoofdhuid drukpuntmassage geef je een diep ontspannend gevoel waarvan je nog uren zal van genieten na je behandeling.

Wat is licht- en kleurentherapie?

Chromatherapie of Kleur- en Lichttherapie is het behandelen van energiezones of acupunctuurpunten en meridianen met zéér zuiver gekleurd licht.

Deze therapie heeft een brede waaier aan mogelijkheden voor de behandeling van fysieke en/of emotionele problemen. De werking gaat tot de kern van de cel.

Verbetert voelbaar de elasticiteit van de weefsels

1. Versnelt zichtbaar de celgeneratie
2. Verhoogt de afvoer van toxines
3. Verbetert de arteriële, veneuze en lymfecirculatie
4. Tonifieert zichtbaar de huid en weefsels

Meer uitleg over de biostimulator in de praktijk.

Acter

Heel ontspannend, er van genoten van het begin tot het einde. Zag er bovendien veel beter uit na de behandeling. Wat ook mooi meegenomen is.

Elke

Genieten van de geuren en de kracht van de serums ervaren. De max is het apparaat met licht en trillingen. Wat voor een ontspanning. Ik zou nog een tijdje kunnen blijven liggen.

Vanessa

Een schoonheidsbehandeling, eentje waar je zo van straalt achterna. Leuk om te krijgen en heel ontspannend. Je waant je in de zevende hemel. Echt een aanrader.

Simonne