3 keer Algenpakking

 

Stress ombuigen naar energie, in je kracht met kleur en de natuur

Algenpakking

Pakkingen zijn in eerste plaats bedoeld om het hele lichaam een opkikker te geven. Afvalstoffen worden verwijderd en mineralen krijg je extra binnen. Hierdoor krijgt men energie. De speciale pakkingen hebben elk hun specifieke werking.  Omwille van de ontgiftende functie is de algenpakking een aanrader voor spierklachten en reuma, na een periode van stress en vermoeidheid. Pakkingen werken effectief en hebben een direct voelbaar resultaat. Na één pakking voelt men zich al fitter en energieker.

  Wetenschappelijk is bewezen dat ieder mens ongeveer 500 gram afvalstoffen heeft, die het lichaam niet op een natuurlijke manier kunnen verlaten. Zo heb je chemische stoffen en zware metalen. Waardoor je gezondheidsproblemen kan gaan krijgen. Je wilt je lichaam ontgiften en meer energie krijgen.

  Door een teveel aan gifstoffen (transvetten, fructose, bloem, alcohol, aspartaam, fluoride, aceton, aluminium…), verkeerde eetgewoontes, een drukke levensstijl en stress worden allerlei processen in je lichaam ontregeld. Komt je lichaam niet toe om lichaamsvet te verbranden en verzuurt je lichaam. Ontzuren van je lichaam is na je veertigst jaar noodzakelijk. Zuren nemen geleidelijk toe en veroorzaken lichamelijke klachten.

   

  Bij je algenpakking wordt gewerkt met twee soorten algen en paarse klei. Een sterk duo. Daarnaast geniet je van de weldaad van infrarood. Een helende en ontspannende stralingswarmte. Voeg daarbij nog eens de Quatum energie van Phyto 5 en beleef een diepgaande werking. Heeft een positieve werking op je lichaamssystemen zoals je hormonenstelstel, bloedsomloop, zenuwstelsel en lymfesysteem. Je geniet van een ontspannende hoofdmassage.

   

  Tegenindicaties

  Mocht je medische indicaties hebben, zoals hart, schildklier, hoge bloeddruk of jodium allergie, neem dan contact met een arts voor je een algen pakking neemt.

  Niet voor zwangere vrouwen.

   

  Kenmerk van algenpakkingen

  • zijn rijk aan mineralen, zoals ijzer, jodium, koper, chroom en kobalt
  • zorgen voor goede afvoer van afvalstoffen
  • hebben een hydraterende werking
  • stimuleren de bloedsomloop
  • hebben een sterk ontgiftende werking
  • zorgen voor verwijding van bloed- en lymfevaten
  • stimuleren de celstofwisseling

  Je algenpakkingen zijn ontspannend en je krijgt een boost van energie.

  De algenpakking is niet alleen ontgiftend, algen hebben een verstevigend werking. Bevat tevens werkzame stoffen die een stimulerende werking hebben bij afslanken, het tegengaan van cellulitus en het verstevigen van de huid. Is een procesversneller bij vetverbranding.

   

  Keuze uit

  1. Energie pakking: ideaal in de lente voor een betere energiestroming voor meer vitaliteit
  2. Verfrissende pakking: ideaal voor in de zomer, bevordert de doorbloeding en werkt daarom vitaliserend bij vermoeidheid of lusteloosheid
  3. Cel vernieuwend:  ideaal in de tussenseizoenen, bezorg je een stimulerende en vederlicht gevoel 
  4. Drainerende pakking:  ideaal in de herfst, sterk zuiverend, bij zware benen, voor je lymfe en bij zwaar gevoel
  5. Herstellende pakking: ideaal in de winter, na een periode van ziekte, tijdens en na een drukke periode, liftend

  Traditioneel zijn het voorjaar en het najaar de ideale periodes om het lichaam eens grondig te ontgiften. Het loont zeker de moeite om tweemaal per jaar een algenpakking te nemen. Zo zorgt je ervoor dat er geen verzuring optreedt.

  Blijf het verder opbouwen en gebruik producten voor thuis. Weet dat een gezonde levensstijl en eetpatroon je proces versterkt en versnelt.

  Na je behandeling geniet je van een gezonde drank.

  Genoten van de algenpakkingen. Wat ik bijzonder vind is dat Anja naar je luistert. Zo past ze haar producten en de behandeling aan. Hier wordt echt op maat gewerkt. 

  Els

  Ik vind het een bijzondere pakkingen. Heel ontspannend en na de algenpakkingen had ik veel energie. Het was of dat er een pak van mijn schouders viel. 

  Iris

  Een heel vriendelijke dame, die weet wat ze doet. Je wordt hier in de watten gelegd! Leuk dat je kon kiezen tussen verschillende algenpakkingen. Heerlijk zo ontspannende hoofdmassage.

  Tine