Algen, klei pakking

Algen kleipakking

  Bij je algen, klei pakking wordt gewerkt met twee soorten algen, klei, lichttherapie en energetische producten van Phyto 5. Daarnaast geniet je van de weldaad van infrarood. Een helende en ontspannende stralingswarmte.  Je geniet van een ontspannende hoofdmassage.

  Algen revitaliseert en hebben een positieve werking op je lichaamssystemen zoals je hormonenstelstel, bloedsomloop, zenuwstelsel, lymfesysteem, spierklachten, reuma en een periode van stress en vermoeidheid. Je geniet van een ontspannende hoofdmassage.

  Deze bijzondere pakking van algen met de klei en energische serums gelinkt aan het seizoen is heel doeltreffend. Zorgen voor een goede afvoer van afvalstoffen, stimurelen de celstofwisseling en zijn rijk aan mineralen, ijzer, joduim, koper, kobalt en chroom. 

  Ook heel doeltreffend bij cellulitus en een procesverversneller bij vetverbranding. Algen zorgen voor dat je huid steviger wordt.

   

   

   

  Keuze uit

  1. Energetische algen, klei pakking: ideaal in de lente of voor een betere energiestroming en om te ontstressen
  2. Vitaliserende algen, klei pakking: ideaal voor in de zomer en bevordert de doorbloeding en werkt daarom vitaliserend bij vermoeidheid of lusteloosheid
  3. Zuiverende algen, klei pakking:  ideaal in de tussenseizoen en is stimulerend en bezorg je een vederlicht gevoel, een pak die van je valt
  4. Drainerende algen, klei pakking:  ideaal in de herfst,  sterk zuiverend of bij zware benen, voor je lymfe en bij zwaar gevoel
  5. Herstellende algen, klei pakking: ideaal in de winter of na een periode van ziekte, tijdens en na een drukke periode, liftend

  Of je kiest jouw algen, klei pakking die jouw het meest aanspreekt. De algen, klei pakkingen worden op maat gegeven.

  Na je behandeling geniet je van een gezonde drank.

  Tegenindicaties

  Mocht je medische indicaties hebben, zoals hart, schildklier, hoge bloeddruk of jodium allergie, neem dan contact met een arts voor je een algenpakking neemt.

  Niet voor zwangere vrouwen.

   

  Genoten van de algenpakkingen. Wat ik bijzonder vind is dat Anja naar je luistert. Zo past ze haar producten en de behandeling aan. Hier wordt echt op maat gewerkt. 

  Els

  Ik vind het een bijzondere pakkingen. Heel ontspannend en na de algenpakkingen had ik veel energie. Het was of dat er een pak van mijn schouders viel. 

  Iris

  Een heel vriendelijke dame, die weet wat ze doet. Je wordt hier in de watten gelegd! Leuk dat je kon kiezen tussen verschillende algenpakkingen. Heerlijk zo ontspannende hoofdmassage.

  Tine