Wandelcoaching


Wandelcoaching

  In elke wandeling in de natuur zal je meer ontvangen dan je zoekt. – John Muir

 

Bij wandelcoaching gaat het om de kracht van de natuur. De natuur gebruiken als extra hulpbron om terug dichter bij jezelf te komen bij je loopbaanvraag.

Je angst of piekeren los laten om vervolgens stappen te zetten. Beweging staat voor verandering wat je vasthoudt of waar je vastzit. Je wordt aangenaam geprikkeld, je zintuigen worden actief en je laat je denken rusten. Je krijgt een natuurlijke bootst met een extra portie zuurstof en energie.

Je voelt en geniet van de prachtige natuur. Het is een krachtige vorm van persoonlijke groei met de natuur als inspiratiebron. Je wordt bewuster van het verschil dat zelfs een kleine beetjes lichaamsbeweging kan maken. Het verkrijgen van meer zuurstof zorgt er voordat je meer frisse en nieuwe inzichten krijgt omtrent je loopbaan en ze eigen maakt.

Doordat verbinding, natuur en relaties een belangrijke rol in nemen bij Vigores Health, werd er besloten om vanaf september 2019 je loopbaanvraag in beweging te zetten in de natuur.

Vigores Health biedt steeds wandelsessies op maat van de wensen die men heeft. Een persoonlijk gesprek met mij vooraf maak dat de workshop aanvoelt als een exclusieve belevenis.

 

Formules

Bij Vigores Health kan je terecht met je loopbaanvraag voor zowel een workshop 1 op 1,  vanaf twee tot maximum 10 personen. Je bezorgt me je loopbaancheques en we gaan er voor. Vraag er me ernaar bij een informatieve babbel.

Hoe je loopbaancheques aanvragen?

 

Waar?

Aan onze prachtige Belgische kust, in een bos of in een ander mooi natuurgebied.

 

Wanneer?

Je kan gans het jaar wandelcoaching aanvragen.

 

Copyright, Vigores Health, 2020