Actie


Actie producten en behandeling

*In februari geniet je van 10% korting bij aankoop van drie producten van het element hout. Jij mag kiezen hoeveel je er behoudt en wie je eens extra wilt verwennen. Sterk aanbevolen is het steenzout, de energieserum en de Yogi Body. Meer info verder op en op http://www.vigoreshealth.be/selextreme

*In februari en maart staat de harmoniserende kleipakking en bijhorende massage in de kijker. Boek je een behandeling en ontvang een extra verwennerij om mee te nemen naar huis. Waar je nog een tijdje kan nagenieten. Meer info de kleipakking en massage vind je terug op http://www.vigoreshealth.be/harmoniserende-kleipakking-massage/

 

 Melding loopbaanbegeleiding

In 2020 kan je terug genieten van je loopbaancheques. Bij je eerste aanvraag verandert er niks. Enkel bij het aanvragen van je tweede loopbaancheque is er een wijziging sinds januari 2020. In plaats van 4u loopbaanbegeleiding wordt het 3 uur. Een uurtje minder. Met als voorwaarde dat je reeds zeven jaar bent tewerkgesteld.

Melding Phyto 5 producten

Ben je op zoek naar een waardevol product die je gezondheid ondersteunt waarvan je de resultaten ziet en voelt van binnen als vanbuiten? Dan is de Phyto 5 kleimaskers het product dat je nodig hebt.

 

*Geniet van je favoriete klei

   Hout: energiestroom, spieren, vermoeid gelaat, energetische lente

   Metaal: draineren, mineralen, zuurstof, SOS, energetische herfst

 

 

*Steenzout ondersteunt op emotioneel vlak je vertrouwen, vastberadenheid en kracht.

Het laat je energie weer voluit stromen waardoor je vitaliteit verhoogt. Hierdoor is het een aanrader bij o.a. stress, spierspanning en gebrek aan energie.

 

 

 

Cadeaubon

Een cadeaubon van Vigores Health bedrag naar keuze kan je gebruiken voor de Formules relaxatie, Formules coaching en bij aankoop van Phyto 5 producten. Voorwaarde: aankoop van producten is enkel op aanvraag. Niet cumuleerbaar met ander acties.

Aanvraag kan via info@vigoreshealth.be, http://www.vigoreshealth.be/contact/ of telefonisch: 0493/72 77 00

 

Copyright, Vigores Health, 2020